ПОЗНАТИ ВРЧИНСКИ ПАР АЛБАНЦИ ХТЕЛИ ДА УБИЈУ И СПАЛЕ Описује хорор који је доживела у Македонији! | Жиг Инфо

ПОЗНАТИ ВРЧИНСКИ ПАР АЛБАНЦИ ХТЕЛИ ДА УБИЈУ И СПАЛЕ Описује хорор који је доживела у Македонији!

Док су Верица Ракочевић и њен супруг Вељко Кузманчевић камповали на обали Охридског језера, преживели су праву драму, јер како каже позната модна креаторка, током ноћи су их опколили Албанци који су хтели да запале кампер у којем су се њих двоје налазили.

Верица је овако описала шта се све дешавало у Македонији…

– Негде око један после поноћи Вељко ме је пробудио, ставио ми руку на уста и рекао да су неки људи поред кампера. Претрнула сам и још више ме је обузео страх када сам чула да нам на албанском псују српску мајку. Најјезивији део разговора је био када су се договарали да ли да запале кампер или да уђу и да нас убију – изјавила је Верица за магазин “Хелло” и додала да су њих двоје захваљујући брзој Вељковој реакцији, успели да извуку живу главу.

– Заиста сам поносна на Вељка, који је био толико присебан да је пузећи дошао до волана, у секунди разгрнуо завесу са шофершајбне и упалио кампер. Нисмо стајали све док нисмо прешли грчку границу. Македонци су дивни, топли и срдачни људи и ово нема везе са њима – закључила је Верица Ракочевић.

Иначе, Верица Ракочевић се пре две године преселила са мужем у Врчин.Како су писали медији, након удаје Верице Ракочевић, и то на реци, са све тамбурашима преселила се из центра града на Авалу, где је купила кућу и решила да се склони од вреве и негативних људи жељних дружења из користи и тапшања по рамену.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић, Агенције

Коментари

Коментари


Препоручујемо