ВРЕМЕ У СРБИЈИ У НАРЕДНИМ ДАНИМА: Ред сунца, ред кише праћена грмљавином | Жиг Инфо

ВРЕМЕ У СРБИЈИ У НАРЕДНИМ ДАНИМА: Ред сунца, ред кише праћена грмљавином

И за првих пет дана августа метеоролози најављују нестабилно време, локалне пљускове, грмљавину

МЕТЕОРОЛОЗИ за суботу најављују променљиво облачно и нестабилно време, са локалним пљусковима и грмљавином. Дуваће слаб ветар, а температура ће бити од јутарњих 16 до максималних 30 степени. У недељу ће такође бити променљиво облачно и нестабилно, у већини крајева са појавом пљускова, док ће на северу углавном бити суво време, са дужим сунчаним периодима. Очекује се слаб ветар и умерен северозападни, а температуре од 15 до 30 целзијуса.

И почетак идуће седмице обележиће облачно и нестабилно време, у већини крајева са локалном појавом кише, пљусковима и грмљавином. На северу ће бити углавном суво и са дужим сунчаним периодима. Дуваће умерен и слаб ветар, а темепературе ће, после јутарњих 15, достизати од 27 до 30 степени целзијуса. У уторак, кажу метеоролози, биће променљиво облачно и нестабилно, са локалном појавом кише, пљускова, грмљавине и са тампертатурама од 17 до 31 степен.

И за првих пет дана августа метеоролози најављују нестабилно време, локалне пљускове, грмљавину, али све ређе при крају периода. Температуре ће бити у границама просека за крај јула и почетак августа – од 26 до мало изнад 30 степени.

ИЗВОР:ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ

Коментари

Коментари


Препоручујемо

ПОСТАНИ ЊИХОВ ЧЛАН И ОД „ЛОПОВА“ ПОСТАНИ „ОЗБИЉАН“ Бивши председник СГО Гроцка, Горан Пекарски, постаје напредњак

Како су пренели медији, посланик Горан Пекарски поново је део владајуће коалиције, након што је данас саопштио да је напустио Нову Србију Велимира Илића и ...