Временска прогноза: Жива до 38. степена | Жиг Инфо

Временска прогноза: Жива до 38. степена

И наредних дана, према најавама метеоролога, поново нас очекују праве тропске температуре, освежење тек од среде. Повремена киша и пљускови у другојполовини седмице

ВРЕЛИНА, на коју смо навикли последњих недеља, ни данас неће мимоићи Србију. Како метеоролози кажу, биће сунчано и топло, дуваће слаб ветар, а максималне температуре ићи ће од 33 до 36 степени Целзијусових. Захлађење и освежење са кишом очекује се тек крајем следеће недеље.

И у Београду ће данас бити сунчано и врло топло, са температурама до 36 степени. „Пресликано“ биће и у Нишу и Ужичком региону, а чак ће и на Златибору и Тари жива у термометру стићи до 30. подеока. У Војводини врућина током дана у свим крајевима, а на Црногорском приморју температуре и до 38 степени.

– У недељу и почетком идуће седмице очекује нас сунчано и врло топло време уз максималне температуре од 33 до чак 38 степени – кажу у „Метеосу“. – Од среде креће постепено свежије време и са повременом кишом и пљусковима у другој половини седмице. За наредни викенд очекује нас знатно свежије време.

Б. Ца.    Новости

Коментари

Коментари


Препоручујемо