ВУЧИЋ: Протесте у Гроцкој организовали Ђилас и Јеремић (ВИДЕО) | Жиг Инфо

ВУЧИЋ: Протесте у Гроцкој организовали Ђилас и Јеремић (ВИДЕО)

Већ три дана широм Србије протестује се због цене горива у Србији. У протесте су кренули и Грочани, који су блокирали Смедеревски пут код Трскаре два дана за редом, тачније у петак и суботу.

Иако нису виђени високи страначки функционери, председник Србије каже да су протести ипак политички и тајкунски.

Наиме, председник Србије Александар Вучић јуче је изјавио да су протести широм земље због високе цене горива политички организовани и да “не зна шта се подразумева под хаосом, јер он у Србији не постоји”.

Поручио је да се у Србији на силу неће долазити на власт, да свако има право да протестује, али у складу са законом.

Председник Србије сматра да тако само поједини политичари и тајкуни мисле, пошто не могу народном вољом да дођу на власт.

– Понестаје им новца. А много су опљачкали Србију, и Ђилас, и Јеремић, и Јанковић, и Шолак, Мишковић. Сви они имају и своје медије, њихова имена нико не сме да помене. Замислите да је мени пребачено 200.000 евра из амбасаде Катара у Берлину? Па, обесили бисте ме. Да ли финансирају Исламску државу? А не кажу да није истина, јер постоје докази. Па зато причају како смо најгори у региону, и наводе пример цене бензина – изјавио је Вучић.

Интересантно је да је Александар Вучић споменуо протесте у Гроцкој за које тврди да су их организовали Ђилас и Јеремић.

-Хвале се да су то у Гроцкој организовали, изјавио је између осталога Вучић.

Погледајте снимак (на 58 сек):

ЕЖИ

Коментари

Коментари


Препоручујемо

ОТКРИВАМО ОРГАНИЗОВАНИ КРИМИНАЛ НА ПОДРУЧЈУ ГРОЦКЕ (II ДЕО) Симоновићев миљеник, Владимир Теофиловић врши мобинг над радницима!

У другом делу серијала организованог криминала на подручју ГО Гроцка, доносимо причу о мобингу над радницима од стране шефа Комуналне инспекције у Гроцкој Владимира Теофиловића. ...