Вучић се дружио са Аркановим сином на рођендану ТВ Пинк! (ФОТО) | Жиг Инфо

Вучић се дружио са Аркановим сином на рођендану ТВ Пинк! (ФОТО)

Телевизија “Пинк” гала прославом обележила је 22. рођендан. Неколико министара из Владе Србије, као и председник Владе Александар Вучић присуствовали су прослави.

FOTO: Pink.rs
Поред Вучића, дошли су још и шеф дипломатије Ивица Дачић, министар енергетике Александар Антић, министар за социјална питања Александар Вулин, као и министар одбране Зоран Ђорђевић у пратњи униформисаних војних лица(?).
FOTO: Srbijadanas.com

FOTO: Srbijadanas.com

Био је и режимски тајкун Миодраг Костић који је Митровићу узвратио посету. Подсетимо, Митровић је био на Костићевој прослави у клубу “Привредник” пре месец дана.

Но, Вучићево кретање и окружење на гала прослави било је посебно проблематично. Премијер је снимљен у друштву Аркановог сина Вељка Ражнатовића.

Вучић је пришао Аркановом сину, јавио се и иницирао руковање, а затим су накратко ћаскали уз осмех. Шта премијер државе ради у друштву Аркановог сина и због чега се он њему јавља, никоме уопште није јасно.

Вучић се после дружења са Аркановим сином преселио за сто домаћина Митровића и тајкуна Костића.

 

Подсетимо, телевизија “Пинк” добила је од државе Србије у протекле две године укупно седам милиона евра, а сумња се да је тај износ већи.

(teleprompter)

Коментари

Коментари


Препоручујемо