Вучић се дружио са Аркановим сином на рођендану ТВ Пинк! (ФОТО) | Жиг Инфо

Вучић се дружио са Аркановим сином на рођендану ТВ Пинк! (ФОТО)

Телевизија “Пинк” гала прославом обележила је 22. рођендан. Неколико министара из Владе Србије, као и председник Владе Александар Вучић присуствовали су прослави.

FOTO: Pink.rs
Поред Вучића, дошли су још и шеф дипломатије Ивица Дачић, министар енергетике Александар Антић, министар за социјална питања Александар Вулин, као и министар одбране Зоран Ђорђевић у пратњи униформисаних војних лица(?).
FOTO: Srbijadanas.com

FOTO: Srbijadanas.com

Био је и режимски тајкун Миодраг Костић који је Митровићу узвратио посету. Подсетимо, Митровић је био на Костићевој прослави у клубу “Привредник” пре месец дана.

Но, Вучићево кретање и окружење на гала прослави било је посебно проблематично. Премијер је снимљен у друштву Аркановог сина Вељка Ражнатовића.

Вучић је пришао Аркановом сину, јавио се и иницирао руковање, а затим су накратко ћаскали уз осмех. Шта премијер државе ради у друштву Аркановог сина и због чега се он њему јавља, никоме уопште није јасно.

Вучић се после дружења са Аркановим сином преселио за сто домаћина Митровића и тајкуна Костића.

 

Подсетимо, телевизија “Пинк” добила је од државе Србије у протекле две године укупно седам милиона евра, а сумња се да је тај износ већи.

(teleprompter)

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Траже да им лопови врате 170 јагањаца

Мештани Врачевог Гаја код Беле Цркве огорчени због крађе стоке која је узела маха. Двојица од четворице ухапшених разбојника и сами су сточари и имају ...