Вукашин Баћина: Отворено писмо председнику Србије Александру Вучићу | Жиг Инфо

Вукашин Баћина: Отворено писмо председнику Србије Александру Вучићу

Поштовани председниче, морам да нагласим, и сами знате да сам велики противник политике коју спроводе ваши људи у општини Сечањ, али ово писмо вам пишем као пољопривредник, а не као политичар.

Господине Вучићу ви и већина медија у нашој дави већ пар дана причате и пишете о пожару у Црној Гори, Хрватској и Б и Х.

Пошто сте ви председник Србије, а не горе наведених држава хтео би прво да вас обавестим да је Србију захватила библијска катастрофа или , у народу речено, елементарна непогода.

Председниче, суша је захватила целу нашу државу. На њивама у Војводини неће бити кукуруза ове године. Пољопривредници су презадужени. Молим вас да пронађете неко решење како да спасите пољопривреднике који су тренутно у јако тешкој финансијској ситуацији.

Поставићу вам пар питања господине Вучићу.Молим да ми јавно одговорите?

1.Када је била поплава у Јаши Томић, Међи,Обреновцу, Лазаревцу….Да ли су Хрвати и Црногорци дошли да нам помогну?

2.Зашто ви водите туђу бригу ,а своју заборављате? (већ пар дана причате о пожару у Црној Гори и Хрватској а ни једном нисте поменули да је Србију захватила катастрофална суша )

3.Како мислите да помогнете пољопривреднику од кога зависи опстанак наше државе?

 

С поштовањем

Вукашин Баћина, пољопривредник из Јаше Томић

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Peconi štiti Rutovića?!

Kako „Alo!“ saznaje, Peconi je 22. marta ove godine svojim telom zaklonio kameru koja je direktno snimala vatreni obračun, zbog čega stručnjaci na osnovu ispaljenih ...