ЗА ОВО СТЕ ГЛАСАЛИ? Лажни шеф одсека награђује канцеларијом оног ко пише лажне записнике (АУДИО) | Жиг Инфо

ЗА ОВО СТЕ ГЛАСАЛИ? Лажни шеф одсека награђује канцеларијом оног ко пише лажне записнике (АУДИО)

Шеф одсека комуналне инспекције у Гроцкој, Владимир Теофиловић, доделио је канцеларију инспекторки Сањи Миленковић због „одлично“ обављеног посла“.

Када би овако прочитали само почетак овог текста, многи од вас би рекли да је одлично то што се коначно нечији рад цени. Међутим, Владимир Теофиловић је лажни шеф одсека комуналне инспекције у Гроцкој јер према важећем закону он не може обављати ту финкцију. За његову смену стигла је и препорука надлежних органа да члан Закона стрикно мора да се испоштује, али то више нико и не поштује.

Тефиловић је и десна рука председника Гроцке, познатог бахатог напредњака, Драгољуба Симоновића којег цела Србија познаје као оног што је ојадио Железнице Србије. Напредњачка логика је, изгледа, да и оног који је ојадио Железницу Србије па и Гроцку, ништа не спутава да и даље буде председник једне градске општине и председник напредњака у њој.

Долазимодо „унапређења“ инспекторке Сање Миленковић. Е видите та инспекторка је урадила оно што се нико није хтео усудити- НАПРАВИТИ ЛАЖАН ИЗВЕШТАЈ и оптужити грађанина како би накнадно имао разне проблеме. Уништавање канализационог прикључка, укидање воде само су делић онога што је тај грађанин прошао. Иако су сви лажни извештаји оборени пред другостепеним органима, а покренути су и кривични поступци, за исте у ГО Гроцка не маре.

Послушајте овај окантан снимак инспекторке Сање Миленковић и грађанина и нашег новинара Милана Јовановића из Врчина, у којем су откривене све нелегалне радње.

Оно мало праведних инспектора шо је остало, сада су наводно у шоку. Не могу да верују да им се тако нешто дешава. Ма ајте молим вас.. Ко у шоку, ви? Другови инспектори, прстом нисте мрднули да спречите тако стање. Жиг Инфо је у више наврата писао о многим малверзацијама и вашим проблемима. А ви, где сте били ви? Реагујете тек када се овако нешто издешава. И то можда реагујете. Само заборављате једну народну „Касно Марко на Косово стиже“. А народ? Па судећи по резултатима избора, народ је гласао за СНС. Нећу да улазим у детаље да ли је гласао баш за Симу или ВУчића, као да ли је плаћен и под принудом то урадио: Такве ствари ме не занимају јер је ипак неко гласао.

Ово што вам се демонстрира у Гроцкој је, нажалост, пресликано и у већем делу Србије. Што се тиче Гроцке, зна се једно, Александар Вучић о томе све зна. Обавештен је из више извора и постоје писани докази о томе који су исто тако презентовани. Видите и сами шта нам премијер или председника а можда и патријарх Вучић поручује са оваквим кадром. Они су Бог, батина, тата и мама, кадија и судије…

Мене је заиста срамота свега што се дешава. Знам само једно да нас неколицина мирно спава. Одупиремо се том терору и смемо свима да кажемо све у очи. Узвратите некада тај шамар што вам стално ударају више пута дневно. Видећете, много ће вам лакше бити. Ето ја рече, а ви како год хоћете…

НЕ БРИНИТЕ СЕ , НАГРАЂЕНИ СИ И ДРУГИ- ВИШЕ ОВДЕ

Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо