недеља, 09 август 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ПРЕКИНУЛИ ПРОГРАМ Хаос у студију због проституције, заратили Бранка Блек Роуз и теолог

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Због ухапшеног Михаила Максимовића ових дана на естради не пресртаје да се прича о проституцији. Тако је и јутрос у јутарњем програму телевизије Пинк била гост Бранка Блек Роуз која је причала о легализацији проституције.

 

Као што је познато Бранка Блек Роуз је стриптизета а била је и власница стриптиз клуба. У јутарњем програму је гостовала са теологом Милошем Стојковићем. Њих двоје су усагласили мишљење да су обоје против проституције, али је расправа међу њима отишла толико далеко да је водитељ Жика Шареница морао да интервенише.

- Ја се борим против проституције. Морате да ме разумете. Ако ћемо по Библији, ко није грешан, нека први баци камен. Није неморалност скидати се. Моралност је у човеку, у његовим делима. Ако глумица има сцене, она се свлачи и то је уметност, ја сам се у свом перформансу свлачила, имала еротски плес и то истина наводи на нешто, али нисам имала љубавне сцене. Ја сам то гледала као уметност. Морам да одбраним своју професију, јер је то за мене уметност - рекла је Бранка.

- То није уметност - само је кратко рекао теолог Милош Стојковић.

- Никада није моје име или име мојих клубова, којих је било девет, повезано са проституцијом. Проституција нема везе са ноћним клубовима, она се крије иза свих професија, иза свих сфера, почев од адвокатских канцеларија, медицинских установа, проституција је код нас узела маха. А моје име никада није доведено у питање са проституцијом, а држим клубове јер сам ја против проституције.

- Уз поштовање према вама, госпођо, да не мислите да ширимо мржњу, проституција... - покушао је теолог да дође до речи, али му је Бранка упала у реч.

- Госпођо Бранка, будите пристојни. Овде говорим о промоцији неморала, прво сте показалали непоштовање према Библији, показали сте незнање Библије... Навели сте погрешно, тачно је да је Марија била блудница, и да су је због тога вређали, али Марија Египћанка се покајала јер је то било погубно за њену душу... Ако ви постите, Бог воли све нас, али ми не промовишемо неморал - а онда је показао Бранку која пости, а слика се гола.

- Ово је промовисање проституције, ово је промовисање неморала - рекао је теолог.

- Ја промовишем еротику - бранила се Бранка.

- Мајке Србије, погледајте шта промовише неморал 20 година, ја вас позивам из хришћанске љубави, будите Марија Египћанка и отворите ресторан.

- Ја сам то схватила да као што глумица има сцене. Ја постим јер ово што радим јесте грех. Нисам дошла као осуђеник, јер нико не жели да прича о томе. Ми никада то нисмо имали у нашем клубу - рекла је Бранка.

- Пост не вреди ништа ако се духом не пости, ако хоћете ви мени да кажете да ако ви постите, а држите стриптиз клубове и промовишете проституцију, свлачили сте се од '96. године... Ви сте власник стриптиз клубова, подстичете те људе на неморал, ако кажете да постите морате да постите и делима. Позивам вас да будете Марија Египћанка. Затворите ту фирму - предложио је теолог Милош.

- Продаћу фирму - узвикнула је Бранка.

Али пошто је све било толико жестоко водитељ Жика Николић устао је и стао између својих саговорника, а онда су пуштене и рекламе.

 

Блиц

Најчитаније