петак, 05 јун 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ПА ЈЕЛ ОВО ЧИШЋЕЊЕ? Еко Гроцка организовала акцију од Болеча до Калуђерице, а погледајте на шта личи депонија код ДЗ Винча (ФОТО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Како је саопштено јуче испред предузећа "Еко Гроцка", радници овог предузећа другог дана ове акције чистили су деоницу пута од хладњаче ,,Болеч'' до насеља Калуђерица.

Како се још наводи, радове на чишћењу ове деонице пута, обишo je заменик директора Миленко Буквић. 
-Овим путем апелујемо на све возаче да не избацију пластичне флаше, пластичне кесе и други отпад кроз прозоре својих аутомобила, већ да отпад одлажу тамо где је за исти предвиђено место. Мењајмо навике, чувајмо животну околину, и сви заједно водимо рачуна о чистоћи наших саобраћајница који воде кроз нашу лепу општину Гроцка, наводи се у саопштењу Еко Гроцке.

 

Међутим, иако се ДЗ Винча налази на тој деоници коју је чистила наводно Еко Гроцка, мини депонија коју смо тамо затекли је за рубрику "веровали или не" поготово ако се узме у обзир да се налази поред једне здравствене установе. Погледајте фотографије дивље депоније поред Дома здравља у Винчи, иако је Еко Гроцка чистила тај потез.. Такође. мора се напоменути да се у близини налази и зелена пијаца..
vu1

vu2

vu3

vu4

ЕЖИ

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније