четвртак, 06 август 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

МОДНИ ДЕТАЉ А ЛА ЖИВАДИНКА Председницу општине Гроцка и пријатељицу бившег председника увек ћете препознати по ОВОМЕ

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Ешарпе, модни шалови различитих боја, заштитни су знак председнице општине Гроцка Живадинке Аврамовић, која је средином марта изабрана на ову функцију уместо дугогодишњег контроверзног челника Драгољуба Симоновића, оптуженог да је наредио паљење куће новинара Милана Јовановића.

Када је 21. марта објављено да је уместо Симоновића, нова председница општине Гроцка Живадинка Аврамовић, медији су се усталасали сазнањем да је реч о "врчинској вези". Наиме, не само да су бивши председник општине и она из истог насеља, већ је нова председница, чланица СНС од њеног оснивања, била и Симоновићева заменица, а како објашњавају добро упућени, ради се о његовој особи од највећег поверења, комшиници, вишедеценијској пословној сарадници и породичном пријатељу, најбољој другарици Драгољубове супруге.

Оно што је посебно интересантно за њу, а што доказује само и летимични поглед њеног појављивања у јавности последњих десетак дана, јесте ешарпа, модни детаљ од кога се она не одваја, а који је увек друге боје.

На обиласку радова у Улици Петра Драпшина у Гроцкој 11. маја, Живадинка Аврамовић је имала црвену ешарпу.

 

Дан касније, председница општине се појавила са плавом ешарпом.

 

А онда, дан касније, на обележавању недеље Црвеног крста, поново друга боја, овог пута светло зелена.

 

Онда је уследио дан паузе, где се председница општине није појављивала у јавност, да би већ следећег дана, погађате, уследила нова боја.

 

Истог дана у поподневним сатима, председница је имала још један радни задатак, па је тако стигла да промени своју ешарпу, овог пута жуте боје.

 

Трећа ешарпа у два дана осванула је 17. маја, када је председница општине Гроцка кренула у обилазак радова на замени азбестног цевовода.

 

А онда и минуле недеље, 19. маја, нови догађај - нова ешарпа.

 

Колико ешарпи различитих боја има ова председница општине показаће се у наредном периоду....

 

М. Радоњић, Блиц

Најчитаније