четвртак, 13 август 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ЗЛУПОТРЕБА ДЕЦЕ!? Малолетници са мајицама "Александар Вучић" чистили и фарбали парк у Гроцкој

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Како је објављено на фејсбук страници Српске напредне странке Гроцка, активисти и чланови месног одбора СНС Гроцка током викенда организовали су акцију чишћења дечијег парка код "Бетекса" у Гроцкој и фарбање парковског мобилијара.

 Пропратни текст прате и фотографије ове "акције". На приказаним фотографијама налазе се и малолетници који носе мајице коришћење у кампањи СНС-а са логоом и натписом "Александар Вучић"

 

Према незваничним сазнањима Жиг Инфа, ову акцију је осмислио члан СНС-а, Мирољуб Радојевић- Трале, који се пре пар година представљао као један од идејних твораца за изградњу овог паркића.

trale

Мирољуб Радојевић, Трале Фото: СНС Гроцка

Радојевић је, иначе, бивши члан СПО-а који прелази у напредњаке одмах након што освајају власт. У изузетно је добрим односима са садашњим председником Скупштине ГО Гроцка, Стефаном Дилберовићем. При преласку у напредњаке, а уз помоћ Дилберовића постао је одан и смењеном Драгољубу Симоновићу -Сими, те је добио запослење у ЈП "Водовод и канализација Гроцка" а затим у "Еко Гроцка" где је и данас запослен. Грочанској јавности је познат по претњи новинарима, за шта је осуђен прекршајно, као и особа која се представља да је заслужна за многе ствари које су се издешавале у Гроцкој од доласка напредњака. Такође је и главни и одговорни уредник Гроцка Инфо портала, који је купљен од стране напредњака у Гроцкој 2014. године по цени од 3 000 евра. Приликом запошљавања у водоводу у Гроцкој, није било познато коју је Средњу школу завршио а на место ПР-а примљен је, како је изјавио бивши директор, зато што познаје рад на компјутеру.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић,

НАПОМЕНА: Фотографије малолетне деце објавила је страница Српске напредне странке Гроцка и поставила јавно на свом профилу

Најчитаније