понедељак, 28 септембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Како је Кружни пут "изнедрио" конобара, бившег директора ЈКП Гроцка познатог по отпуштању радника (ФОТО и ВИДЕО)

Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

У годинама иза нас где се евидентно расипа новац из буџета, или речено речима обичног човека народни новац, најинтересантније је или пак, најнеморалније је када то арчење новца коментаришу разноразним спиновањем они који су до јуче бахатили са истим.

 Наиме, након објављивања снимка нашег читаоца са Кружниг пута у Лештанима који показује да се ова деоница пута ради две недеље већ, а да је једва завршено сто метра реконструкције и који се упитао зашто се бар стварају гужве непотребне ако се већ краде новац, почели су да се ређају коментари који су бацили акценат да је читачац критиковао раднике а не заправо саму ситуацију која је заступљена у целој Србији, односно да нови путеви пропадају, да се нестручно раде и слично. Ни у једном тренутку се на снимку не чује критика упућена према радницима, већ према неуким људима, односно незналицима. Ипак, како то обично бива, јављају се и они који крећу у такозвано спиновање, односно извртање чињеница и оптужују читаоца да он заправо пљује по радницима.

 

Чак и то не би, можда, био проблем, да међу "коментаторима" није било лице које је на почетку мандата СНС-а у Гроцкој био директор ЈКП-а Гроцка, који је отпустио све неподобне раднике, односно оне које нису подржавали његову партију.

Наиме, бивши директор ЈКП-а Гроцка, Мирко Добријевић је коментарисао испод текста о "радовима на Кружном путу" следеће:

dobrijevic

На његов коментар, одговорио је бивши радник ЈКП-а Гроцка којег је Добријевић лично отпустио због неприпадности напредњацима:
em

Након коментарисања бившег радника ЈКП-а Гроцка, Добријевић је обрисао свој коментар.

 

КО ЈЕ ДОБРИЈЕВИЋ?

Мирко Добријевић, по занимању конобар,  доласком напредњака на власт у Гроцкој постаје директор ЈКП - Гроцка. Прво што је урадио његовим постављењем јесте утрка да преузме службени ауто овог предузећа. Наиме, на седници СГО Гроцка на којем је Добријевић именован за новог директора ЈКП-а Гроцка, допутовао је аутобусом, Након што је одржана седница на којој је постављен на место директора, одмах је отрчао до ЈКП-а и узео службени аутомобил како би се кући вратио и похвалио својим суграђанима.

Познат је по многим аферама. Радници су штрајковали глађу под његовим директовањем, избачени са посла неподобни док је у радни однос примио и око сто нових радника на уговору о делу, његових пријатеља напредњака што је на крају резултирало да ЈКП Гроцка оде у стечај.

llllllllllllllllllllllllll

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Ипак, Добријевић се не задржава дуго на месту директора ЈКП-а Гроцка јер га смењују у новембру 2012. године, међутим он прелази у Железницу Србије где га запошљава лично Драгољуб Симоновић којем се данас суди за паљење куће новинару Милану Јовановићу.

lllllluuuuuuuuuuuu

Данас у 2019. години имамо ситуацију да овакви људи бране некаква права радника, а да радници нису ни спомењени. Не заиста, може ли још горе од овога?

 

У своје име са СВОЈИМ личним ставом и мишљењем:
Жељко Маторчевић

Најчитаније