недеља, 16 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Директор водовода у Гроцкој у радном времену састао се са Симом

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Данас око 13 часова, наши репортери усликали су директора ЈКП "Водовод и канализација" Борка Балија, са Драгољубом Симоновићем у једном ресторану у Гроцкој.

 Шта је био повод састанка, који се иначе одржао у време радног времена директора водовода на истом месту где је Симоновић ухапшен 25. јануара 2019. године као осумњичени да је налогодавац за паљење куће нашег новинара Јовановића, није познато.

bali vs sim

Иначе, према информацијама које стижу од наших извора из реда СНС-а, Симоновић претходних дана свим својим познаницима и функционерима прича како ће суђење које се води за "паљење куће новинару Јовановићу" бити ослобађајуће по њега јер ће сведоци на наредним рочиштима мењати своје исказе. Због тога ће, како наводе наши извори, Симоновић ппоново бити главни и преузети и весло СНС-а у Гроцкој.

Ко је Борко Бали?

71277131 438732400325046 5399680605912825856 n

Крајем априла 2018. године, за новог директора "ЈП Водовод и канализација Гроцка" постављен је Борко Бали једна од „десних рука“ сада већ бившег председника ГО Гроцка Драгољуба Симоновића против кога је подигнута оптужница за паљење куће нашег новинара Јовановића. Бали је пре што је постао директор водовода у Гроцкој био директор комуналних предузећа у Гроцкој, тачније "Еко Гроцке" и "Грочанског комуналца" који је пропао. Борко Бали, иначе, није са подручја општине Гроцка, а оно што се зна о њему, пре руковођења комуналним предузећима у Гроцкој, јесте да је обављао послове као помоћник генералног директора за набавке и стоваришне послове у Железницама Србије за време Драгољуба Симоновића.

 

ЕЖИ

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније