уторак, 01 децембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Пекарски, Да Винчи и 50 следбеника

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Наш репортер се пре два дана нашао на обали Дунава у Винчи, где је у ресторану "Да Винчи" угледао један необичан скуп. Нажалост, због густе магле није успео да исти фотографише.

 Наиме, у том ресторану виђен је народни посланик СНС-а и бивши председник СГО Гроцка Горан Пекарски са око 50 ак људи. Како је ресторан био пун гостију, наш репортер није успео да уђе у њега, како би сазнао шта се на том скупу дешавало.

Жиг инфо је покушао да контактира Горана Пекарског, поводом овог догађаја али се он, до закључења овог текста, није јавио нашој редакцији.

Подсетимо се, након смене Драгољуба Симоновића са места председника ГО Гроцка и ОО СНС-а, спекулисало се да је један од кандидата на место председника напредњака Горан Пекарски. Ни након скоро годину дана од притвора Симоновића, Општински одбор напредњака нема свог председника. Овим одбором руководи повереник Милосав Миличковић Миличко, који је поставио 4. координатора. Избор новог председника ОО СНС-а је још увек у неизвесности. Не зна си ни датум избора, као ни ко ће бити званичан кандидат.

 

ЕЖИ 

Најчитаније