субота, 25 септембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Гроцка: Обећање, дунавско радовање

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Како то бива код грочанских политичара, обећања преко обећања су нешто што је поготово актуелно пред свакојаке изборе у Србији. Да ли су у питању републички, градски или пак локални избори, небитно је, обећања се ређају.

 Таква обећања чули су и мештани Дунавске улице у Гроцкој и пред последње локалне изборе када им је од представника СНС-а обећано, односно саопштено да ће њихова улица коначно доћи на ред за реконструкцију, која ће након исте, како је саопштено, бити најлепша у у овом приградском месту.

tril1

Обећање пред локалне изборе 2020. године.

У току предизборне кампање, како кажу мештани ове улице, долазили су неки радници који су хтели да крену са вађењем коцки, односно калдрме и да је замене са новом. Међутим, како кажу мештани, одустало се наком што су увидели да постоји шанац, односно канал који се обрушио а служи за спровођење кишнице и других вода.

Након датих обећања, данас ова улица изгледа овако:

dun2

dun3

 

Неретко се дешава да у ову рупу, настале обрушавњем аутомобили у исту упадну. Последњи случај датира од среде 9. семптембра 2020 године, када је аутомобил завршио у шанцу ове улице.

dun1

ЕЖИ

Промо

Bg

Најчитаније