субота, 25 септембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

"Нови директор - старе навике" Овако је данас широм ГО (ЕКО) Гроцке

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Крајем септембра 2020. године, Миленко Буквић, шеф одборничке групе СНС-а у Гроцкој постао је директор испред јавног партнера предузећа "Еко Гроцка" које се бави комуналним делатностима.

 До тог дана, Буквић је био заменик директора а пре тога био је директор чак два комунална предузећа у Гроцкој, од која су оба у стечају а према радницима имају неисплаћене вишемесечне плате. Као директор Јавног комуналног предузећа "Грочански комуналац", Миленко Буквић, поднео је у мају 2015. оставку на ту позицију, након писања медија о скандалозној фотографији где он позира са пиштољима. 

Неодношење смећа као и стварање мини депонија у готово сваком крају ГО Гроцка је нешто што је обележило рад бивших комуналних предузећа када је на њиховом челу био Миленко Буквић.

Читаоци Жиг инфа већ пар дана јављају да се поново јављају мини депоније широм ГО Гроцка, као и да у појединим местима се смеће  не односи ни по десет дана.

Погледајте фотографије које су послали читаоци, а усликане су у Гроцкој код "Дунавца" и "АМД-А" као и у Светосавској улици у Винчи.

grocka dunavac

Гроцка, АМД

grocka dunavac2

Гроцка, "Дунавац"

grocka dunavac3

grocka dunavac4

vinca svetosavska

Винча, Светосавска

vinca svetosavska2

 

ЕЖИ, насловна фотографија: Карикатура-илустрација

Промо

Bg

Најчитаније