понедељак, 29 новембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Рупа која осликава општину Гроцка

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Не може се набројати колико пута су грађани општине Гроцка чули како се у овој локалној самоуправи реконструишу, асфалтирају и посипају путеви. Рекло би се да ГО Гроцка до пре пар година, а поготово у последњих годину дана, од како је на њеном челу Драган Пантелић, није имала нигде асфалта, насутих атарских и путева уопште.

 Ипак, како је буџет у Гроцкој све већи, радова је све мање. Такву чињеницу не смете да укажете локалцима јер ће вас одмах прозивати жутим плаћеником, ђиласовцем или, још горе, сарадником Жиг инфа. Уз обавезан додатак да је све то напад на председника Вучића. 

Какво је заиста стање у Гроцкој, осликава асфалт који се налази на путу где се скреће за општински паркинг, односно ка котларници Еко Гроцка. Рупа из дана је све већа и већа, сада већ и незаобилазна. Данас пада киша па се од воде и не види, али се аутом итекако осети. Кроз исту ту улицу из дана у дан долази већина општинских функционера, а у близини су паркирани и службени аутомобили. 

Скупоцена аута, какву возе општински службеници, изгледа рупу не осете јер како другачије објаснити да њу нико ни закрпи? Ова "рупа", биће, показује колико је садашња власт способна да се и са најједноставнијим проблемом избори.

viber image 2021 11 06 12 38 45 409

viber image 2021 11 06 12 38 45 486

 

*Ова рубрика служи за критички став према појавама у друштву. Фотографије објављене у текстовима се користе у критичке или уметничке сврхе настале као део наше стварности. Текстови у овој рубрици нису ставови Жиг инфа, већ изричито критика појединца.

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније