петак, 23 октобар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ЕКСКЛУЗИВНИ ПРВОАПРИСЛКИ ИНТЕРВЈУ! Он сада једва преживљава, након што је дао оставку на место председника у Гроцкој! (ВИДЕО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 
Након што је Немања Тодоровић из ПСГ-а прешао у напредњаке, бивши председник Драгољуб Симоновић дао је оставку. Првоаприлски део редакције B.A.S.T.A info обишао је сада већ бившег председника, у његовој скромној вили. Председник је био јако потрешен и видно исцрпљен. Како је рекао, остало му је још мало залиха тартуфа, козјег сира и других намирница те моли за помоћ. Погледајте ову потресну Првоаприлску причу:

Након интервјуа замонашио се!

Према најновијим информацијама B.A.S.T.A info, бивши председник није успео да сакупи неопходну помоћ те је спас потражио у вери. Наиме, у својој резиденцији на Сребрном језеру, Симоновић је саградио манастир Покајница. Успутно је постао Јеромонах Првообразовани. [caption id="attachment_22859" align="alignnone" width="730"] Фреска у манастиру Покајница на Сребрном језеру[/caption] Симоновић, сада Јеромонах Првообразовани, потврдио је наша сазнања. -Тачно је да сам након многих грехова постао Јеромонах. Ја сада причам о најсуштинскијим стварима хришћанске вере. Један дан говорим о Часном Крсту, други о Телу и Крви Христовој и о опроштају грехова, трећег дана већ могу да кажем да смо саздани по Лику и подобију Божијем. Ја причам људима о Тајнама, о њиховој важности, посебно о крштењу, зато што је К р ш т е н ј е заправо улаз, односно врата за ступање у Цркву. Ја никада не проповедам против других религија. Ја једноставно проповедам Христа и богословске истине, које су део наше вере. Сами људи су довољно паметни да би то упоредили. На пример, политика је религија Закона. Тамо нема духовног живота, нема благодати Божије, нема мира, нема опраштања греха, нема Светога Духа и, најважније, нема Љубави. За политичаре је представа о томе да је Бог љубав савршено нова. Њих уче да је вођа само један од пророка, да се он једноставно на крсту онесвестио, а затим дошао к свести. Оваплоћење, смрт на Крсту и Васкрсење Господа – то су три Истине које им ја с љубављу и са великом топлином у срцу проповедам. Позивам све да дођу у моју Покајницу и за тричавих 1 000 евра по особи окају своје грехе. Успутно могу боравити на обалама најлепшег језера у Србији у мојим часним апартманима, по изузетној цени од 150 евра дневно. Намерно је цена у еврима, јер нећу да људи помисле да сам алав на динар, рекао је за нашу редакцију Јеромонах Првообразовани.   Ернесто де ла Серна

Најчитаније