петак, 27 новембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Председник општине Башта Чаробњаков Мали: "Случај Храстић за наук"

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

- Данас сам добио писану и неопозиву оставку директора ЈКП "Баштенски комуналац" због објављивања недоличне фотографије. Оставку сам прихватио и упутићу је Скупштини градске општине Башта на прихватање.

Случај г. Храстић треба да буде наук свим општинским функционерима какво понашање је недопустиво у јавности. Ми смо власт која је спремна да промени сваког функционера који се не понаша долично или нема резултате рада па чак и мене или моју заменицу. Познато вам је да је у току судски спор у коме се оспорава моја диплома средње градјевинске сколе као и да су у току истразне радње Министарства образовања у вези дипломе средње школе Дипломиране Фризерке. Ако се утврди истина ја и моја заменица смо спремни да исто поднесемо оставке и преузмемо одговорност на другим функцијама. По томе се разликујемо од претходника - каже Чаробњаков Мали, председник градске општине Башта.

Уколико вест (чланак) садржи нетачне наводе, вређа неког - молимо Вас да нас о томе ОДМАХ обавестите како би уклонили спорни садржај.

Најчитаније