петак, 27 новембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Чаробњаков мали подржао Вучићеву идеју да грађани летују на Голом ђоки

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Председник ГО Башта Чаробњаков Мали Дилбер међу првима је јавно подржао идеју премијера Александра Вучића и нагласио да би сви грађани требало да ове године летује  у Србији, на Голом Ђоки.

Дилбер је рекао да се у потпуности залаже за економски патриотизам и да ће он лично изаћи на улице Баште и убеђивати грађане да летују на српском мору.

– Даћу лични пример, па ћу отићи негде на наше море. Не морамо сваке године да идемо и наш новац остављамо у Турској, Хрватској или Црној Гори. Па не морамо ни у Грчкој, иако су нам пријатељи  – истакао је Чаробњаков Мали и навео да нема разлога летовати на грчкој Лефкади или турском Мармарису, кад имамо лепа летовалишта у Србији попут Голог ђоке за грађане и у Чању за функционере Баште.

Лидер Баште рекао је да ће премијеру Вучићу предложити како да ову своју идеју унапреди.

-Предложићу му да се направи један вид подстицаја за оне грађане који летују на Голом ђоки. Видећемо да ли да то буду субвениције или неке пореске олашице, а свакако би и дотатним таксама требало оптеретити оне који одлазе на море у неке друге земље – истакао је Дилбер.

Његов ПР Тралала је одушевљен овом идејом.

-Ми апсолутно подржавамо нашег премијера- Ето и ове године ћемо бити на српском мору, на радничким играма у Чању, док ће грађани због мера штедње бити на Голом ђоки. За све смо осмислили и идејни план, тачније направили смо мапу за све грађане Србије како стићи до Голог ђоке, док ћемо се ми до нашег одредишта снаћи, каже Тралала.

B.A.S.T.A info je добила ексклузивно право да објави шта све пише на разгледници „Како стићи до Голог ђоке“..

 На 25 км од Београда или негде у центру Баште, неопходно је стати и распитати се којој струји СНС-а у Башти се прикључити. После успешног контактирања и online учлањивања, наставите лево ка мору, тачније Дунаву. Ту на пристаништу можете оставити свој ауто где ће волонтери ЈКП-а, за цену од само 1 000 динара да вам га чувају. Радници ЈКП-а не смeју узимати мито и пазар морају редовно предавати. То лично обезбеђује Храстић са два пиштоља. Када сте уредно рекетирани за ауто, преко мора ћете се возити Змајевом барком. Поштени Змај вам неће ништа наплатити до Голог ђоке. Повратак се врши у касним сатима скелом из оближњег места трешњарског, за само 2 000 динара. Напомена: У цену карте за повратак је урачунуто потписивање уговора са предузећем у оснивању комуналних делатности, а приде-на само 24 рате добијате и канту за смеће.

Срдачан пут до Голог ђоке, жели вам ГО Башта са повременим заседањем из Чања!

 

Ернесто де ла Серна

Најчитаније