понедељак, 30 новембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ОШТАР ДЕМАНТИ Какав Чаробњак из смећа, ја сам ДОН МАГИП

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Чаробњак из смећа, односно како наводи ДОН МАГИП, је доставио редакцији B.A.S.T.A. info деманти поводом јучерашње вести "ИЗМИШЉЕНИ ИНТЕРВЈУ Како је чаробњак из воза постао Чаробњак смећа" коју смо објавили.У складу са Законом о јавном информисањем ми вам га у целини преносимо.

“Поводом нетачне информације коју сте објавили на вашем порталу а у вези тога да сам постао "Чаробњак смећа" принуђен сам да ОШТРО ДЕМАНТУЈЕМ ваше тврдње.
Сматрам да је ово организована хајка против мене која је почела још од мог намештења у Башти.Куоларске тврдње да сам дрзак и бахат, да се са радницима Баште односим охоло као и са свим активистима који су својим радом допринели да будем ту где јесам , једноставно НЕ СТОЈЕ!!! Такође, оштро демантујем, а ус твари тако сте ми ви назвали, да сам ја Чаробњак смећа. Моја титула ми недозвољава да један медији какав сте ви тако клеветите. Моја породица је одавно досељена из Италије и ми имамо аристократско порекло. То најбоље говори моја титула ДОН. Значи, разлог мог демантија је да вам представим моју титулу а то је ДОН МАГИП и никако више. То вам документујем фотографијом из моје канцеларије"

ДОН МАГИП

 

Најчитаније