понедељак, 30 новембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Свака част, пацови из подрума узели су власт 2012 те…

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Ставите на уста ханзапласт, пацови из подрума узели су власт! Свака част! Пацови из подрума узели су власт…

Ови визионарски стихови Боре Ђорђевића потпуно су се остварили 2012 те. Пацов као јединка је веома слаб, али у чопору су опасни.. Ако се питате докле ће владати пацови у Башти онда засуците рукаве да се смеће почисти на идућим изборима. Пацов не може да поднесе чистоћу. Потребан нам је нови избор, нова прича коју ће красити поштење, стручност и морал. То је та чистоћа коју ови пацови данас немају. Било је пацова у свакој коалицији, али то су били издвојени случајеви. Сада сада владају само пацови…накотили се!!


Напредни пацови преносе заразне болести глупизам, затуцаност и простаклук. Бахатост је постала “врлина”. Намећу искључиво сопствена правила која забрањују слободну мисао. Демократија је за њих опасност. Њихов смрад осећа се на сваком ћошку. У стању су да опустоше све где су присутни. Наша комунална предузећа су пример.
Пацови на власти су себични и само снадбевају свој чопор отимајући од других безочно и бесрамно. Пацовчине на власти буше рупе на нашим новчаницима како би сваки зарађени динар припао њима. Вешти су манипулатори. Убеде те да радиш као коњ за њих да би те паре које зарадиш дао њима…50 % од плате је стандард. Тартуфи су скупи!!!
Пацови имају вођу чопора који се навукао на тартуфе и њему су слепо одани. Остали који му се клањају, одавно су продани…

“Пацови су уништили змије, слонови су подлегли, паметан је свако ко се крије, и људи су побегли… Ставите на уста ханзапласт, пацови из подрума узели су власт. Свака част! Пацови из подрума узели су власт… Рибе су у дубину пливале, птице у грању посакривале, где се пацови налазе то је легло заразе… Пацови су све изуједали, наметнули своју културу. Када су се сви предали, завели су диктатуру.“ ( Бора Ђорђевић )

 

 

Приредио и дао мишљење:

Ернесто де ла Серна

Најчитаније