понедељак, 30 новембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

САМО ШТО КРВ НИЈЕ ПАЛА: Blažujka &comp замало напустили Фарму Башта.

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Због превелике количине излива локал патриотизма ређале су се увреде на ФБ после отварања сегамега шалтера у АМД Башта. Разлог свађе на друштвеним мрежама је био муштулук.

"Blažujka &comp" и локални АД СНС ботови су се жестоко посвађали на друштвеним мрежама, пљуштале су увреде и продукција Фарме Башта је морала да реагује и "Blažujka &comp"и су склоњени са имања. Како незванично сазнајемо, чак је у тој великој фрци неко повређен и одведен је код лекара, препричавају фармери.
Пре пар дана је продукција Фарма Башта обавестила фармере да је "Blažujka &comp"дисквалификован из ријалитија због инцидента, а да се Чаробњак Без Воза због здравствених проблема узрокованих инцидентом налази на опоравку на Сребрном језеру и да ће се вратити на најпознатије имање у Башти за пар дана.
Иако је прва информација била да су "Blažujka &comp" напустили имање, изгледа да су се после договора са продукцијом вратили у Башту, али накратко.

" Блажујка се куне да ништа није рекао поводом отварања сегамега шалтера, него да је Чаробњак Без Воза слагао. Још не знам ко је и шта, али да није он ништа рекао поводом отварања сегамега шалтера у НАШОЈ ЗГРАДИ", рекли су из ПР службе "Blažujka &comp".

 

Ернесто де ла Серна

Најчитаније