среда, 25 новембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

B.A.S.T.A info САЗНАЈЕ Дон Магио добио изненадни позив Ангеле Меркел, сутра састанак

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Самопрокламовани премијер ГО Башта Дон Магип(екс Чаробњак без воза) сутра ће се у Берлину састати са канцеларком Ангелом Меркел, сазнаје "B.A.S.T.A info".

Иако није било планирано да се током предизборне кампање по Башти у Немачкој састане са Ангелом Меркел, Дон Магоп је током дана добио изненадни позив саветника немачке канцеларке.

Како сазнајемо, Дон Магипа је контактирао саветник Ангеле Меркел, након што је она изразила жељу да се састане са  самопрокламованим премијером Баште.

 Теме разговора биће европске интеграције Баште и комунална криза.

Како сазнаје B.A.S.T.A info, немачка канцеларка је одушевљен потезима како је Дон Магип одбавио беџ, а затим постао најпознатији директор железница, да би поново постао председавајући АД. СНС-а Башта.

 

-Посебно ме запањује његов рад око увођења реда у комуналним услуга, који теба почети за мање од двадесет дана. Знате ни једна Немачка не би могла у том времену набавити све оно што је предвиђено уговором, изјавила је Меркелова укратко за  B.A.S.T.A info.

 Самопрокламовани премијер Дон Магип ће током боравка у Берлину посетити и Бундестаг, где ће се обратити Одбору за комуналије у ЕУ. Након тога, баштенски премијер учествоваће на Европском форуму у организацији „Конрад Комунал Фонадације“ и тамошњем скупу обратити се излагањем „Башта међу Магип контејнерима у Европи“.

 

Ернесто Де ла Серна

Фотошоп: Акдемико де Фаца

Најчитаније