понедељак, 30 новембар 2020

Забавник

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

КОНАЧНО Након скоро четири године Тралала дипломирао!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Медијски маг Баште, четник и комуниста заједно, друг-господин Тралала након скоро четворогодишњег похађања школе коначно је дипломирао.

Наиме, Тралала је као врло школски неискусан ушао у Башту 2012.год. заједно са предузећем АД СНС. За разлику од других, Тралала се постепено едуковао, те је успео из мање успешног предузећа ЈП „Кап по кап“ да пређе у АД СНС. Међутим иако га многи клевећу, Тралала је ипак успео да дипломира. Тралала је коначно добио диплому приватне школе „НЕПРАВДА“, члана међународне организације за додељивање диплома.

Тим поводом, B.A.S.T.A info je контактирала Талала-у , како би нам нешто рекао о томе.

– Стручни и образовани кадрови су неопходни нашем друштву уколико жели да се модернизује и одговори на изазове које будућност носи са собом. Тако, да да, потврђујем за моју омиљену редакцију, то јест вас, да сам коначно дипломирао. Знате, за разлику од многих, критеријуми мог полагања су били далеко строжији! Ја сам имао стручни тим који ме је надгледао. Неки од обавезних услова су били да знам који смер на факултету завршавам, да бар три пута будем на том факултету и да знам како се звао наш чувени научник Тесла, а примопредаја дипломе ми је била извршена максимално 500 метара од факултета ! Стручна комисија је била формирана у сарадњи са Чаробњаковим малим, а њен рад је свесрдно подржао и Чаробњак лично! На крају бих за захвалио школи „НЕПРАВДА“ и њеним челним људима на овом малом, али за мене великом признању, изјавио је пресрећан Тралала.

ИЗ АД СНС сматрају да ће овако образовани стручњаци помоћи развоју српске привреде, а за један број њих биће обезбеђен посао у државним органима како би били у могућности да своје знање употребе на добробит друштва у целини.

Ернесто де ла Серна

Најчитаније