понедељак, 30 новембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ДИЛБЕР КОД ДЕДА МРАЗА Да се очисти смеће из Гроцке

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Драги Дилберу,

Моји помоћници вилењаци и ботови су ми синоћ представили списак деце који су састављали током године обилазећи земљу и бележећи како се деца понашају.

За свако дете су начинили посебан извештај.

Морам да те обавестим да си међу најбољима, на самом врху списка. Да си само могао да видиш Баба Мразицино одушевљење када је вилењак ЗАМ међу првима прочитао твоје име. Ирвасу Тралала је од среће засветлео нос, јаче и сјајније него икада. Мени је посебно драго због твог лепог понашања и добрих дела које си чинио а које су вилењаци и ботови забележили.

Знам да си се у протеклој години много фотографисао и због тога заслужујеш похвале и награде.Нарочито ме је обрадовало што си продао своју дедовину И од тих пара заједно са мојим помоћником из Врчина, Чаробњаком без Воза асфалтирао улице широм Гроцке!!

Знам и да би волео да добијеш још један мандат, диплому мастера и да нестане ђубре из Гроцке.
Чаробњак Без Воза ми је лично обећао да ће се потрудити да направи или набави све ове поклоне за тебе, али ако не успе, немој се бринути због тога. За ђубре има резервни поклон!! Довешће Италијане али овог пута из Сурдулице!! Имај на уму да Деда Мраз децу попут тебе по некада воли да изненади неким другачијим али врло посебним поклоном. Рецимо, могу својим ауторитетом да ургирам да се повуче кривична пријава ДРИ-а. Било би добро ако си у могућности да организујеш петицију поводом те тужбе. Не мораш са својима да идеш од врата до врата, довољно је оно што скупите потписа приликом дељења вашег Гласника недељом по пијацама.

Овде на Северном полу снег не престаје да пада. Вилењаци и ботови вредно раде у својим радионицама у којима праве играчке и поклоне. Вилењаци пакују поклоне и везују машне, а виле полирају и украшавају моје санке... Ирваси тренирају снагу и брзину трчећи унаоколо. Баба Мразица ми шије нове костиме. Каже да је онај што сам носио претходних година превише пута крпила и ушивала. Жели да јој будем леп за Нову годину па је искројила чак три различита: црвено, зелено и напредно плаво.

Писао бих ти још о догодовштинама из мог села али видим ирвасе Јурка и Тралала како провирују кроз прозор и гледају у мене. Вероватно су гладни па идем да им однесем коју шаргарепу.

Било би ми драго да ми одговориш на ово писмо како бих био сигуран да си га добио.
Адреса моје поште у твојој земљи је:

Чаробњак Без Воза за Деда Мраза
Касповачка 6 ц
Врчин

Пуно те поздрављам и желим ти пуно среће, здравља и успеха у напредној години.
Твој Деда Мраз

Најчитаније