недеља, 26 септембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Lazarevac dobija porodilište!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Potpisnici navedenog ugovora pored Gradske opštine Lazarevac je Grad Beograd, ali i Ministarstvo privrede koje će izdvojiti značajna sredstva za završetak porodilišta u Lazarevcu.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je državni sekretar Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu Bojan Stević i predsednik Skupštine gradske opštine Lazarevac Tomislav Rikanović.

„Danas je veliki dan za građane Lazarevca, posebno za buduće mame, naše sugrađanke, ali i za naše komšije iz susednih opština. Potpisivanjem ugovora o završetku izgradnje celokupnog objekta vanbolničkog porodilišta dobiće se jedinstven i savremen objekat kakav na teritoriji grada Beograda nije izrađen u proteklih četrdeset godina. Izradnja ovakvog objekta je san svake vlasti, a mi ćemo uz veliku podršku i pomoć Grada Beograda, Vlade Republike Srbije odnosno Ministarstva privrede, Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu i državnog sekretara Bojana Stevića uspeti da u narednoj godini ispunimo obećanje dato našim građanima na početku mandata i završimo radove na ovom objektu“ rekao je ovom prilikom Bojan Sinđelić predsednik gradske opštine Lazarevac.

Ogroman doprinos, činjenici da Ministarstvo privrede, po ranije raspisanom javnom pozivu opredeljuje nedostajuća sredstva opštini Lazarevac za završetak porodilišta dao je i državni sekretar Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave Bojan Stević.

„Moram istaći da sam izuzetno ponosan što prisustvujem jednom ovakvom događaju, potpisivanju ugovora o završetku celokupne izgradnje porodilišta na teritoriji opštine Lazarevac, čime rukovodstvo gradske opštine Lazarevac na čelu sa predsednikom opštine Bojanom Sinđelićem pokazuje kako se bori za svoju opštinu i za kvalitetniji život svojih sugrađana. Posebno bih napomenuo da je Vlada Republike Srbije pored sredstava koje je opredelila za završetak porodilišta u Lazarevcu opredelila i sredstva za postavljanje rasvete na Sportskom centru „Kolubara“, sredstva za kompletnu rekonstrukciju stolarije u objektima Predškolske ustanove „Rakila Kotarov Vuka“, kao i rekonstrukciju stolarije i fasadu na objektu glavne zgrade Doma Zdravlja „dr Đorđe Kovačević“ u Lazarevcu“, rekao je Bojan Stević državni sekretar Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu i iskoristio priliku da se još jednom zahvali gradu Beogradu i Ministarstvu privrede što su prepoznali i razumeli probleme u Lazarevcu i izdvojili sredstva za opštinu Lazarevac.

Svoje zadovoljstvo, zbog potpisivanja ovog ugovora i realizacije još nekoliko projekata na teritoriji GO Lazarevac iz sredstava Ministarstva privrede ovom prilikom je izrazio i predsednik Skupštine gradske opštine Lazarevac Tomislav Rikanović.

ALO! Izvor vesti

Промо

Bg

Најчитаније