субота, 22 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Бивши председник Гроцке Драгољуб Симоновић износи тешке оптужбе против СНС-а, условљава подршку и садашњем председнику

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Како се ближи крај првостепеног суђења против бившег председника ГО Гроцка, којем се суди као налогодавцу за паљење куће новинару нашег портала, Драгољуб Симоновић почео је да износи, преко друштвене мреже Фејсбук, тешке оптужбе на дојучерашње страначке партнере, као и за садашњег повереника СНС-а Милосава Миличковића- Миличка.

 Наиме, Симоновић је у својим коментарима са свог званичног профила изнео оптужбе да је његов кадар, који је он поставио на високе функције, крив за овакво стање у ГО Гроцка, као и да ће дати подршку садашњем председнику ГО Гроцка Драгану Пантелићу, ако се таквог кадра одрекне.

sima o podrsci panti

o panti odnosno2

Симоновић је навео у својим коментарима да је руководство ГО Гроцка, које је он поставио, уништило јавно предузеће, као и да је направљен дуг од преко 50 милиона динара. Такође, Симоновић наводи да је странка тражила од њега да он такав кадар склони, али то он није учинио јер им је, како је навео, пружио прилику да "изграде личност". Права истина је, међутим, да до смењивања људи које Симоновић прозива никада није дошло, јер су Буквић и Дилберовић добили високе функције. Миленко Буквић постао је заменик директора у предузећу "Еко Гроцка" (данас је један од директора) док је Стефан Дилберовић био председник Скупштине ГО Гроцка.

Драгољуб Симоновић је позван од новинара нашег портала да  све ове тврдње изнесе у јавност, у виду интервјуа, међутим он је то одбио поново вређавши и омаловажавајући новинаре Жиг инфа.

pouiv i odgovor

 

У свом коментарисању, Драгољуб Симоновић је оптужио и повереника СНС-а за Гроцку, Милосава Миличковића да је уништио странку и да ће о њему рећи све када се заврши процес. Симоновић је навео и да је судски процес против њега монтиран и да у томе учествују и поједини чланови Српске напредне странке уз помоћ тајкуна.o milicku

 

Како је још коментарисао Симоновић, он се цео живот борио против данашње самовоље и политичких лудака у Гроцкој (на власти у Гроцкој је Српска напредна странка).

sima i borba protibv korupcije

Шта је још све коментарисао Симоновић, погледајте у линку:

 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније