понедељак, 24 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Лазанском нико није јавио да је Мићко Љубичић хумориста

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Мирослав Лазански, амбасадор Србије у Русији „демантовао“ је скеч из хумористичке емисије ПЉиЖ на ТВ Нова С, у којем га је имитирао глумац Драгољуб Љубичић Мићко. С обзиром на то да је данас у Србији постало све теже разазнати збиљу од пародије, јер често и саме изјаве председника умеју тако да звуче, није ни чудо да се Лазански збунио. Али, зар му нико није јавио да је Мићко хумориста и да је ПЉиЖ сатирична емисија?

 Драгољуб Љубичић Мићко у скечу “Лазански и цоол дипломатија” глуми амбасадора Србије у Москви, Мирослава Лазанског, који седи у јакни, са руском зимском капом, у мраку и греје се на свећу јер је због неисплаћених дугова амбасади наводно искључена струја и грејање.

 

Амбасадор је испод овог видеа објављеног на званичном Јутјуб каналу глумца Мићка Љубичића, демантовао делове у којима глумац у улози Лазанског објашњава због чега седи у мраку.

“Господо, и ја сам се смејао овим форама, али истине ради амбасада Србије у Москви никада није остала без струје и грејања. Јер, грејање и струја су у Москви багатела. Но, момци су ово око струје и грејања потпуно измислили да би у скеч увели донацију руских тенкова што неке у Београду очито жуља”, написао је Лазански, па је додао:

“Заправо, момци из Пљижа вероватно знају да ја за Богојављење пливам у Москви и да мени не може никада бити хладно. Ипак, смејао сам се Мићку, све је могао то да изведе и без неистине о струји и грејању.”

Након оваквог коментара, реаговао је и Љубичић, који је написао следеће:

“За све оне који су метафору схватили дословце – НИЈЕ наша амбасада у Москви остала без струје и грејања. А што се неких других “захлађења” тиче, то већ не можемо да гарантујемо.”

Поводом овог скеча који је у потпуности демантовао, Лазански је прокоментарисао за дневни лист Данас да је ово сатира, али без трунке истине.

“Објасните ви нашем човеку у Србији шта је сатира а шта није сатира. Можете правити сатиру ако бар део има истину, али ако је све измишљотина не видим потребу да се она прави. Они су урадили натегнуту причу да би покренули питање зашто су руски тенкови испоручени у време короне. Да их нисмо прихватили, плаћали би лежарину. Иначе су ми момци из ПЉиЖ-а веома симпатични и духовити”, рекао је Лазански за Данас

.Амбасадор је пре тога у јутарњем програму на Пинку изјавио да у Русији они плаћалу пет евра грејање на месечном нивоу за скоро 3000 квадратних метара, јер је у Русији грејање на гас много јефтино. Он је нагласио да је струја је такође пуно јефтинија него у Београду, истичући да се никада није десило да наша амбасада у Москви остане без струје и грејања.

Александра Коларевић       Нова

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније