уторак, 07 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Ових 5 секси потеза жене потајно прижељкују од својих мушкараца!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Савета за бољи секс никада није доста. Свако знање које ће допринети испуњењу сексуалних фантазија увек је добродошло. Ево шта жене потајно желе од својих партнера

Сваки мушкарац жели потврду своје сексуалне моћи и потврду да се добро показао у кревету. Откривамо вам којих пет ствари у кревету жели свака жена, а довешће је до тачке “кључања”.

Савета за бољи секс никада није доста. Свако знање које ће допринети испуњењу сексуалних фантазија увек је добродошло, пише “Б92″.

Ево шта жене потајно желе од својих партнера!

1. Да је подигне

Многим женама се свиђа идеја да их мушкарац “зграби” и подигне и прислони уза зид. Преузимање контроле уз страствене пољупце показаће јој како је неодољива. И сама помисао на такав сценарио може бити узбуђујућа.

Foto-ilustracija: Profimedia

2. Да буде помало груб

Неке жене кажу како су изненађене колико мушкараца у сексу не жели да покаже “грубост“. При том мислимо на заводљиву и секси дрскост, дозирану “грубост” која ће је довести до тачке кључања.

3. Да је веже

Неке жене воле игру доминације. Мало везивање свиленим шаловима је секси сценарио у којем је она беспомоћна и препуштена њему.

Foto: Profimedia

4. Да је полагано скине

Страствено “скидање” одеће је свакако пожељно, али полагано скидање, лагано потпиривање ватрице, уживање у сваком делу њеног тела, за већину жена, може бити и те како узбудљиво.

5. Да иницира секс у јавности

Не желе наравно да направе неки прекршај, али ненадано заустављање лифта и секс на брзака није неизводљиво. С доласком топлијих дана пружа се и више могућности, али и тражи додатни опрез за ову секси авантуру.

Телеграф

Најчитаније