понедељак, 28 септембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Жене у тридесетим су много БОЉЕ У СЕКСУ од клинки! Сазнајте и зашто

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Многе жене мисле да кад превале тридесету губе сексуалну моћ. Међутим, тек тада постају зреле за праве сексуалнхе авантуре

Можда мислите да је “млађе – боље”, али жене у тридесетим су, доказано, боље у сексу од млађих девојака. Сазнајте зашто је то тако.

Прихватање сопственог тела

Након што су у двадесетим сваки дан стајале пред огледалом и нервирале се око изгледа, жене у тридесетим постају свесније својих достигнућа и квалитета, па се лакше мире с физичким недостацима. Мршаве манекенке и модели из часописа и са телевизије престају да буду мерило лепоте, па се свака жена боље осећа у сопственој кожи.

Сексуална моћ

Просечна жена до тридесете је већ вероватно променила неколико сексуалних партнера и упознала се са својим навикама и жељама у кревету. Знајући шта може најбоље да је задовољи, лако износи потребе и фантазије, те се не боји да их тражи током интимних тренутака. Исто тако, цени своје љубавне вештине и радо их користи.

Foto-ilustracija: Profimedia

Хемија

Будући да више нема нереална очекивања од свог тела, жена се и сама осећа сексуално привлачно. А то, наравно, утиче и на њено сексуално самопоуздање.

Комуникација

Након година читања о сексуалности кроз чланке и еротску прозу, женама више није непријатно да отворено разговарају са својим партнерима о темама из спаваће собе. Од испуњења сопствених маштарија, до враћања сексуалних услуга, мушко-женска комуникација никад није боље функционисала, наравно, на обострано задовољство.

Foto-ilustracija: Profimedia

Ужитак

Секс за жену у тридесетим више није доказивање, већ ужитак. Сад када има више искуства с мушким менталним склопом, жене лакше формирају везе, па се лакше опуштају током односа. Што је дуже пар заједно, боље функционише у кревету. А, ако сексуални живот и западне у монотонију, лакше је покренути разговор о томе и увести маштовите новотарије које ће вратити златна времена.

Привлачност

Жене у својим двадесетим углавном заводе мушкарце својим физичким изгледом. Но, како време пролази, долазе професионални и лични успеси због којих постају привлачне у новом контексту. У тридесетим више не морају да играју само на карту телесне лепоте, већ и развијеног интелекта. Самосвесније и храбрије, осећају се још интересантније мушкарцима.

Foto-ilustracija: Profimedia

Дуге везе

У тридесетим многе жене улазе у дугорочне везе, укључујући бракове. Ово исто утиче на њихово самопоуздање, обзиром да на подсвесном нивоу примају поруку како је неко спреман да проведе читав живот с њима.

Телеграф

Најчитаније