субота, 30 мај 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Где жене греше у сексу: Десет најчешћих притужби мушкараца!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Имам 33 године и још увек не знам када смем да иницирам секс. Код сваке је различито и зато желим да их замолим да покажу мало интресовања..

За почетак да се оградимо, ово није још један текстова у низу који саветују да девојка треба да се повинује свим мушким жељама и да је само њихово задовољство битно. Баш напротив! За успешан однос неопходно је да се чују жеље, грешке, критике обе стране и да се дође до компромиса и савршеног односа.

Управо због наведних ствари, погледајте једну анкету под називом “Где жене греше у сексу?” из које вам преносимо 10 ствари које припаднице лепшег пола скроз погрешно раде у кревету. Момци су се потрудили да објасне шта желе више, шта желе мање… зато хајде да прочитамо њихове одговоре.

Превише тишине током односа!

Нема чуднијег осећаја током секса од оног када једину буку у соби прави кревет који шкрипи. Ако јој се свиђа оно што радим нека то и покаже. У супротном могу само да помислим да ништа не радим како треба", Бане , 30.
Запостављају тестисе
"Не мислим да треба да их гњави, али нежно да их дира, мази… Ми то волимо, немојте да се стидите", Денис, 31.

Груб “ручни рад”

"Не знам откуд та идеја женама да ми волимо увек и у свакој прилици груб секс. Наравно да прија у неким ситуацијама и да нас пали, али када је у питању ручни рад, мора да има неког ритма. Немојте се стидети и да пљунете у руку повремени док то радите. То нам се више свиђа од грубог ручног рада", Миша 27.

Покажите нам када и колико желите секс са нама

"Имам 33 године и још увек не знам када смем да иницирам секс. Код сваке је различито и зато желим да их замолим да покажу мало интресовања. На пример суптилно скидање одеће је по мом мишљењу једна од најсексепилнијих ствари и тада бих знао да смем да се опустим и не испаднем паћеник који само жели секс", Бојан, 33.

Не говоре шта заправо желе и шта им прија

"Жене знају шта желе и шта им прија, али већина не жели да прича о томе. Није циљ само да задовољи моје потребе, ваљда жели да и њој буде лепо и пријатно. Још уве не знамо да читамо мисли, тако да девојке немојте се стидети, кажите и покажите шта желите", Немања 25

Користе зубе током оралног секса

"Молимо вас да будете свесне да нас то не пали, већ боли", Никола 26

Лажирање оргазма

"Не желимо лажан оргазам! Желимо искрену критику где то грешимокако би исправили. Замислите да се ми стално фолирамо, како бисте се осећале? Е баш о томе вам причамо!", Александар 28.

Будите понекад суптилне и нежне током односа

"Недавно док ми је девојка давала орални секс, почела је тако брзо што ме изузетно напалило. Међутим, касније сам желео да мало успори и да полако и нежно настави док ме не доведе до лудила, али није то учинила! Тако да имам један савет за све девојке: Секс није такмичење. Сасвим је ок мењати темпо и понекад нежно завршити", Вук 26.

Не, не волимо шљивице по телу!

"Не могу да верујем да ово говорим, али девојке, молим вас, не покушавајте да нас “обележите”. Недавно када сам имао секс са једном девојком, током целог односа покушавала је да ми направи шљиве и остави уједе. Надам се још увек да је то у налету страсти и да није у питању “обележавање територије” јер то је заиста јадно", Тома 22.

 

Аутор: cosmopolitan.rs

 

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније