четвртак, 04 јун 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Нисте имали појма да ваш ПЕНИС може да уради ових 6 ствари! Она под 4 ће вас шокирати!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Ово су дефинитивно најчудније ствари у вези с мушким полним органом, а кад будете прочитали овај текст, сазнаћете и зашто

Можда сте мислили да ваш пенис служи само за једну ствар, или две-три, али преварили сте се. Он је способан да уради ових шест потпуно невероватних ствари.

Може да преживи да буде обезглављен

Пенектомија је хируршки захват којим се уклања део или цео пенис. Таква процедура је понекад неопходна, у случајевима рака главића.

Једна Бразилска студија открила је да је пенис без главе способан да уринира, доживи ерекцију, учествује у сексу и чак ејакулира.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Предвиђа шта се дешава у мозгу

Код већине људи, пенис кад је опуштен нагиње налево, а то значи да је лева хемисфера мозга доминантна.

Последица тога је и то да сте дешњак, да вам је десно стопало веће од левог и још неке телесне асиметрије. Интелектуално то значи да је логичка функција мозга развијенија, па ако вам виси налево, то значи да сте добри из математике.

Може да сврши и кад је опуштен

Иако ерекција и ејакулација обично иду заједно, ипак не мора да буде тврд да би ејакулирао, открила је студија Медицинског центра у Калифорнији.

Foto-ilustracija: Foter/abolotnov

Може да сакрије туђу сперму

Пенис није направљен само да избаци сперму. Према једном истраживању спроведеном на Универзитету у Њујорку, мушки полни орган је способан да уклони сперму других мушкараца, односно конкурената.

Наиме, истраживачи су закључили да обод главића, током секса, док пенис улази и излази, скупља остатке сперме коју је можда оставио неко ко је ту био пре њега.

Може да добаци и до два и по метра

Нема много података који би могли да подрже ову теорију, али, судећи по једном истраживању спроведеном на Универзитету у Индијани, пре много година, то је могуће. Пресудно је то колико је задовољавајући био оргазам.

Foto: Profimedia

Пенис се смеје током секса

Једна француска студија истраживала је облик пениса током секса у мисионарској пози. Кажу да он, заједно са оним делом који се налази у телу, поприма облик осмеха.

Телеграф

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније