недеља, 20 септембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Девојке, слободно спавајте с мојим мужем, а ја ћу другом мушкарцу да будем љубавница!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Шта ви мислите о ванбрачним аферама? Да ли би вам било свеједно да сазнате да вас муж или жена вара? Или бисте се можда, попут ове жене, определили за "отворени брак"?

Данијела има 42 године, четворо деце и љубавника који је ожењен. Свако вече њен љубавник се враћа кући својој жени која не сумња ништа.

Али, није увек било тако. Некад је Данијела била та која чека свог мужа да се врати кући од љубавнице. Међутим, она је знала за то.

Наиме, њен први муж, с којим има троје деце, имао је толико јак либидо и толико често је хтео секс да је Данијела осећала терет због тога.

– Мој муж је толико често хтео да има секс да сам наговарала своје сингл другарице да спавају с њим да ја не бих морала – прича Данијела.

Жене после порођаја у великој мери изгубе интересовање за секс. Углавном је то због тога што се више не осећају привлачним, јер је трудноћа изменила њихов физички изглед, али и због тога што је њихова пажња сада усмерена на одгајање деце.

Foto-ilustracija: Profimedia

Недостатак секса у браку је најчешћи узрочник прељуба. Чак 56 одсто мушкараца и преко 40 одсто жена који су преварили свог брачног друга, као главни разлог за прељубу навели су недостатак секса у браку.

Први Данијелин брак завршио се разводом и она се удала по други пут. Али, није хтела да понови исту грешку и поставила се другачије. Одмах је отворила налог на “АсхлеyМадисон.цом”, сајту за дискретне ванбрачне афере.

– Секс је нешто лично и ја као независна и еманципована жена могу да одлучим да ли је то нешто што желим – каже она.

Foto-ilustracija: Profimedia

Знала је да јој је и други муж неверан, али није више хтела да дискутује о томе, већ је одлучила да делује у тајности. Растала се и с другим мужем, али није престала да се виђа с ожењеним мушкарцима које је упознавала преко интернета.

– Успоставила сам нека правила кад је секс у питању. Не интересује ме ништа сем секса. Ти имаш свој приватни живот, а ја свој и ту је повучена граница.

Каже да већина мушкараца с којима је спавала једноставно нису били задовољни својим сексуалним животом у браку и да их је углавном охрабривала да се уложе више у свој брак.

Foto: Profimedia

– Већина мушкараца уопште нису отворени по питању прељубе. Сматрају да је ОК да они шврљају, али не и њихова жена. То је контрадикторно. Мислим да више никад не бих могла да будем у конвенционалном односу – објашњава Данијела.

– Већина мушкараца има тајне фолдере у којима држе моје поруке, пазе да им не шаљем поруке у време кад су са женом или девојком. Како да верујем мушкарцима кад све то знам? – пита се она.

Шта ви мислите о читавој овој заврзлами?

Телеграф

Најчитаније