среда, 26 фебруар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ПОКУШАВАМ ДА НАЂЕМ СЕКС У БЕОГРАДУ: Ова ПРОВИНЦИЈАЛКА је проговорила о ономе о чему други ћуте!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

- Стидљивост у Београду баш није добро пролазила. Кад си повучена не долазиш до изражаја у маси. Питање које се само наметало, а касније почело све више да ме оптерећује било је где наћи секс, дечка или љубав свог живота? - прича Анђела из Александровца

Атрактивна Анђела Р. (26) стигла је у Београд као и већина њених другарица из провинције када јој је било 18 како би започела жељене студије. Међутим, према њеној причи, Београд је тада, као и сада био избор многих младих људи жељних не само знања, него и провода.

Без имало дволичности и длаке на језику, Анђела је решила да подели своју причу са нама, одмах на почетку истичући како је у престоници далеко више слушала о проводу, зезању, журкама, сексу без обавеза, згодним спортистима него ли о факултету.

Остатак приче препоручујемо да чујете из њених уста…

- Моје име је Анђела, и сада са 26 година, без имало кајања са смешком на лицу могу да се сетим одласка из родног Александровца.

Била сам онај “штребер класични”. Фокусирана на студије, да завршим на време, да ми родитељи не дишу за вратом. Редовним полагањем испита оправдавала сам њихово плаћање стана, школарине, испите итд. Али понекад, још на самом почетку доласка у Београд, а касније све више, фалила ми је љубав пажња, секс.

Било је то време када сам још увек поистовећивала љубав и секс.

Стидљивост у Београду баш није добро пролазила. Кад си повучена не долазиш до изражаја у маси. Питање које се само наметало, а касније почело све више да ме оптерећује било је где наћи секс, дечка, љубав свог живота, како год се то звало!?

Нисам од оних девојака за којом се окреће пола града, па да могу тек тако да бирам. Поред свих лепотица у овом граду, симпатичне девојке немају шансе код “доброг фрајера”.

Foto-ilustracija: Profimedia

У прво време, “лов” се одвијао на друштвеним мрежама и сајтовима за упознавање. На сајтовима је све врвело од секса, или боље рећи од немања истог. Мушкарци тамо нису промискуитетни, пре бих рекла недорасли. После кратког дописивања слали би ми обнажене фотографије, орални секс као услов на првом састанку, безобразне поруке… Понеког из виртуелног света сам и упознала. Међутим, никад ту ништа није добро испало, па сам убрзо одустала.

Касније сам се кретала по студентским журкама. У овом окружењу, што би се рекло – “може се наћи”. Студентима секс дође као издувни вентил, одмор од учења и пресије на факултету. И да, истина је да у студентским домовима има и превише тога. Од собе до собе, од срца до срца. Развију се ту и неке љубави. После љубави остају студентске собе у којима смо спавали. То је први ниво мојих искустава у Београду – секс плус веза плус љубав. Имаш све у једном, све одједном.

Foto-ilustracija: Profimedia

Ствари су, међутим, временом почеле да се мењају. Девојчурак је полако постао жена, потенцијална мета предатора. Нисам себе никад гледала као плен, али у ноћним клубовима плен се лако и уочава. Ако желиш секс, будеш добар плен. То се не зове “лака риба” већ обострана корист, на обострано задовољство.

Долазе мушкарци који ми сасвим отворено понуде секс, сад и одмах, ако хоћеш може и у wц-у, или код њега у колима. Не морате ни стићи до кревета. У почетку ми је то било чудно, јер у провинцији тога нема ни издалека. То је негде и предност Београда, људи не морају да се суздржавају, лако ослобађају своје страсти. Сутра неће пући брука, нико чак неће ни знати шта сте синоћ радили, и са колико њих сте спавали. Значи нема савести.

Foto: Profimedia

Тај ниво, повремених секс варијанти долазио је с времена на време.

Ситуације су углавном биле сличне, са сличним приступом момака. Неки су били и упорнији. Никога нисам желела дугорочно. Кад сам престала да излазим, те понуде су бивале и ређе. Некад се и заљубиш, па ни не желиш да срећеш такве “типове”.

Оно што хоћу да објасним свим девојкама које се радују доласку из провинције у велики град јесте да сам напослетку схватила да сексуална активност не зависи од физичког изгледа.

Знајте, увек можете да бирате и имате некога, једноставно зато што сте – жене!

Секс можете наћи на послу, на путу до посла, у реду за банку, продавници… Временом сам изгубила тај панични страх, који жене често имају – А шта ако не нађем никога?

Просто, ретко ко буде у ситуацији да не нађе никога, а и секс је толико доступан и ослобођен табуа да можемо да бирамо читав фудбалски тим! – завршила је прилично неочекивано причу са нама Анђела наводећи нас на неизоставно питање: “Да ли се и ви слажете са њом”?

Телеграф

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније