понедељак, 30 март 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

МУШКАРЦИ ГА ИЗБЕГАВАЈУ: Чим им поставите ово питање, СЕКС је мање жељен

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Узбудљив тренутак у спаваћој соби може да спласне у секунди чим се постави ово питање.

Да ли је и вама познат уплашени израз лица када споменете мушкарцу кондом?
Сви размишљамо о томе како би наш сексуални живот требало да изгледа, акондоми се сматрају највећим убицама расположења.

Узбудљив тренутак у спаваћој соби може да спласне у секунди чим се постави питање "имаш ли кондом".

Жене су те које ће чешће поставити питање, док га мушкарци избегавају попут куге. Међутим, и девојке подједнако мрзе да постављају то питање.

Не треба заборавити како некоришћење кондома са собом носи ризик од полно преносивих болести. Пораст броја одређених инфекција може се приписати опадању употребе кондома.

Једна особа у вези не би требало да брине о томе више од друге. И мушкарци и жене треба да преузму одговорност за сигуран секс.

Чини се да девојке још увек носе већи део терета јер су мушкарцима кондоми "незгодни". Али време је да науче да су кондоми део живота, битан за њиховусигурност и да треба да се навикну на њих.

Ово је 5 најчешћих изговора:

1. Контрацепција је женска стварМного младића који би да избегну стављање гумице, покушавају одговорност дасвале на жену. Убеђени су да нема шансе да они имају неку полно преносиву болест, а верују да заштита од нежељене трудноће не би требало да буде њихова свар.

2. Сваки му је мали Или га стеже, или му спадаМушкарци који не желе да ставе кондом измишљаће свакакве будалаштине.

3. Осећај без њега је бољиОво можда јесте истина, али то не значи да је ико спреман да, зарад мало бољег осећаја, ризикује нежељену трудноћу или неку полну болест. Нажалост, секс у данашње време захтева и некакву врсту жртвовања. У противном, знате већ и сами, кајања нема.

4. Грозног је укуса

У хетеросексуалној вези једина особа која ће осетити укус кондома јеевентуално жена. Свима који користе ово као изговор можемо само да поручимо да је укус лекова против сиде сигурно гори.

5. Веруј ми, никад нисам имао ризичан односМушкарац који тврди да је чист и да се тестирао, тако да слободно можете наставити без кондома, вероватно то каже свакој особи са којом спава. Уосталом, како сме себи да дозволи да буде тако сигуран да друга страна није заражена?

 

(dnevno.rs)

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније