субота, 11 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Да ли је ово Србија у којој желимо да живимо? Старлета признаје да је за секс са Змајем добила хиљаде евра!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

- Новац сам добила кад сам изашла из виле. Пола ми је уплаћено на рачун, а пола у кешу. Не бих се бламирала за 1.500 евра - каже за Еспресо Данијела Поплићановић

Данијела Поплићановић, старлета која се прославила након усласка у вилу Парова у којој је имала сексуалне односе са Змајем од Шипова, за Еспресо је потврдила да је од продукције добила новац да би имала секс с њим!

Помахнитао! Змај је звер! Снимак Змајеве и Данијелине акције - кидање! (ВИДЕО)

- Урадила сам то зато што сам желела. Змај ми се допада, а хтела сам да уђем у Парове. Предложила сам то продукцији и они су пристали - прича старлета и додаје није тачно да је њен улазак и однос с Илијом коштао 1.500 евра.

- Не бих се бламирала за тако мале паре. Добила сам више новца - објашњава Поплићановићева, уз напомену да не може рећи колико је тачно добила новца, али да је у питању неколико хиљада евра.

- Новац сам добила кад сам изашла из виле. Пола ми је уплаћено на рачун, а пола сам добила у кешу - рекла је Данијела

Старлета сматра да експлицитни снимак њеног односа са Змајем није требало да буде приказан на телевизији.

- Договор је био да снимак не буде приказан. Рекла сам Миломиру Марићу да снимак не пуштају због моје породице. Ипак, они су се оглушили о то. Није ми било свеједно кад сам то гледала, али рекла сам себи: "Јебига, шта је - ту је". Урадила сам то зато што сам желела. О њему су сви причали лоше, а мени се допао. Хтела сам да проверим какав је - искрено ће старлета.

Како тврди, иако продукција није у потпуности испоштовала договор, она ће се вратити у вилу Парова.

- Не могу да вам откријем кад, али ћу се дефинитивно вратити у вилу! Е, то ће бити изненађење за све! - каже уз осмех Данијела.

Старлети је однос са Змајем донео славу. Како каже, на улици јој стално прилазе, углавном мушкарци.

- Прилазе ми и нуде све и свашта! Неки ме питају зашто сам то урадила. Многи хоће да се сликају са мном. Има и непристојних понуда, али се на њих не обазирем - рекла је Данијела за Еспресо.

С. Т.   Еспресо

Најчитаније