четвртак, 02 април 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Писмом спустио бившег дечка своје девојке: Мушкарац каквог свака жена сања!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Ово писмпо одушевило је жене широм света и пружило им наду и веру у данашње мушкарце

Да права љубав једном дође и након свих разочарања и лоших искустава, доказује пример девојке која је након лоше везе у којој је уместо среће имала само плакање, пронашла човека свог живота који је увек спреман да стане на њену страну.

То је доказао, између осталог, и отвореним писмом које је упутио бившем дечку своје девојке, које је одушевило жене широм света и пружило им наду и веру у мушкарце:

"Мушкарцу који ју је пустио да оде,

Хвала ти. Хвала ти што си изашао из њеног живота, хвала што си је оставио. Хвала ти што си мени тако пружио прилику да је волим, радим оно што је чини срећном, да је сачувам. Хвала што си је повредио. Да ниси, она не би научила нешто јако вредно.

Даћу све од себе да је не повредим, јер и мене боли кад она плаче. Радићу све оно што ти ниси - бићу са њом кад се осећа усамљено, она ће ми бити приоритет, никад неће помислити да је она само опција, слушаћу њене приче, бунцања и жалбе, колико год биле бизарне или спадале у клише.

Даћу јој своје време и пажњу чак и када их не тражи. Бринућу о девојци коју ти ниси знао да цениш. Волећу девојку коју си ти узимао "здраво за готово". Учинићу све да је задржим и да остане са мном. Волећу је због онога што она јесте и подржати у свему што пожели да буде. Бићу јој партнер какав ти ниси постао. Бићу мушкарац који никад неће направити грешку коју си ти направио. Никад је нећу пустити да оде", написао је младић.

 

"To the man who let her go,Thank you. Thank you for walking out of her life, for leaving her. Thank you for giving me...

Posted by Love What Matters on Среда 23. март 2016.

Стил

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније