четвртак, 09 април 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Ово је најсигурнији начин да ухватите партнера у превари: Докази црно на бело! (ВИДЕО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Душеци "обогаћени" технологијом више нису реткост. Тако постоје модели који масирају леђа и они који сами регулишу топлину. По корисности све би их могао надмашити душек који – разоткрива прељубнике.

Паметни душек произвела је шпанска компанија Дурмет. У душеку који кошта 1.200 фунти (око 1.500 евра), уграђени су детектори покрета и тежине, а у опругама душека налазе се сензори вибрација.

Детектори и сензори повезани су са мобилном апликацијом која скупља податке о свему што се догађа на душеку - од трајања његове употребе до интензитета покрета.

Уколико душек очита непредвиђену тежину, покрете и вибрацију, апликација на ваш мобилни аутоматски шаље поруку у којој вас обавештава о "дешавањима" у вашем кревету.

"Дошли смо на ову идеју када смо видели статистику која каже да су Шпанци највећи прељубници у Европи. Ово је концепт који ће умирити и жене и мушкарце. Споља душек изгледа потпуно нормално и удобно, али унутра скрива врхунску технологију.

Мислимо да ће постићи велики успех широм света зато што је првенствено дизајниран за лов на партнере који варају," закључио је Хосе Антонио Муинос, представник ове компаније.

 

 

(Zadovoljna.hr)

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније