четвртак, 06 август 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ФАНТАЗИЈЕ О овоме жене најчешће маштају!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 
Сви имамо сексуалне фантазије и то је потпуно нормално. Можда имате најбољи секс с партнером, али ваше мисли понекад одлутају негде даље. Што је још боље, стручњаци откривају како су фантазије здраве те нам могу помоћи да откријемо оно за чиме жудимо. Ако се затекнете да маштате, ово је неколико највероватнијих сценарија који вам се мотају по глави.

1. Да неко доминира тобом

Можемо то назвати ефектом "50 Нијанси Сиве", али будимо искрени - многе жене волеле би да буду контролисане у сексу и много пре него што су то пропагирали Кристијан и Анастасија, било да се ради о томе да вас он веже или додирује пернатом играчком.

2. Да ти доминираш неким

Све исто као под тачком 1, али ви сте овде особа која заповеда и доминира. А он чини све што ви кажете.

3. Улоге

Можда желите на преглед код секси доктора, вишу оцену код професора или се само извући да не платите казну за пребрзу вожњу. Зашто не? Све што вам је потребно јест мало маште и нимало срама.

4. Секс у јавности

Према једном истраживању, чак 60 посто жена машта о томе, а све се врти око узбуђења да бисте могли бити ухваћени.

5. Секс с потпуним странцем

Ово је такође једна од популарних, али и сасвим нормалних фантазија, која своју популарност може захвалити чињеници да овде нема никаквих притисака ни драма, већ само физичког уживања. Зашто он вечерас не би био потпуни странац?

6. Секс на романтичним и неуобичјним локацијама

О томе машта чак 80 посто жена, а такве локације подразумевају пешчане плаже или хотелске собе с романтичним погледом, али и кухињске елементе као и ђакузи.   (index.hr)

Најчитаније