понедељак, 10 август 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

NE OPTEREĆUJTE SE DETALJIMA: Muškarci tokom SEKSA razmišljaju isključuvo o OVIM STVARIMA!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

- Da li sam dobra u krevetu? Da li izgledam seksi? Da li sam previše glasna u krevetu? Da li sam propustila da skinem neku dlačicu? - to su samo neka od pitanja koja vas muče tokom seksa.


Devojke se često pitaju - da li je sve ono što se dešava u toku seksa normalno, kao što je npr. neprijatna situacija kada se čuju čudni zvuci iz vaše vagine.

Ali ne brinite, muškarci neće promeniti mišljenje o vama ukoliko se neke od tih neobičnih stvari u toku seksa dogode.

Kada vodite ljubav, verujte, na poslednjem mestu mu je to da li su vaše noge obrijane, ili da li ste propustili da uklonite neku dlačicu.

Šta on misli o vašem celulitu?

On može da primeti vaš celulit u toku seksa, ali ako ga primeti, ostaće na tome. Neće zbog celulita promeniti mišljenje o vama i vašem telu. Uostalom, svaka žena poseduje celulit.

Šta on misli o mirisu ženskih nogu?

Vaš muškarac vas sigurno ljubi po celom telu, ali dosta žena brine šta kada on dođe do stopala. Ne brinite ni oko toga, vaše noge imaju miris kao i ostali delovi vašeg tela.

Šta on misli o ženskim uzdasima tokom orgazma?

To je njima možda i najlepši osećaj tokom seksa – da čuju vaš orgazam. Što više uzdaha čuju u toku seksa to njima više prija. Naravno, nemojte glumiti sve vreme da doživljavate orgazam, ali mali lažni uzdasi nisu na odmet, piše avaz.ba.

Šta oni misle o izgledu vaše vagine?

Oni misle da je vaša vagina savršena. Svaka vagina je različita ali to ne znači i da neke izgledaju loše, a neke dobro. Istina je da ništa od toga o čemu brinete za njega nema značaj - muškarci neće promeniti mišljenje o vama ukoliko se u toku seksa oznojite ili ukoliko vam noge nisu obrijane. Oni možda to neće ni primetiti.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Најчитаније