недеља, 31 мај 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

PODIGNITE LIBIDO DO NAJVIŠIH GRANICA: Zbog ovoga je SEKS U BRAKU bolji od AVANTURE za jednu noć!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Postoji utemeljeno mišljenje da učestalost i kvalitet seksualnog odnosa drastično opada u braku.

Stručnjak za veze Ester Perel odbacuje ovu tvrdnju, a jača povezanost između supružnika omogućava da se seksualna relacija podigne na mnogo viši nivo nego što je to bio lsučaj pre medenog meseca.

- Vaša avantura počinje tek kada se jedno drugom zavetujete na vernost - tvrdi ona.

Parovi koji su posle duže veze stupili u bračnu zajednicu, svakodnevno bi morali da posvete pažnju svojoj intimi. Ćak i tokom perioda kada je libido na daleko nižem nivou od onog sa početka veze, valjalo bi poraditi na njegovom oživljavanju.

Da bi seks bio kvalitetan, neophodni su češći seksualni odnosi, a Perel tvrdi da je optimalan broj oko 10 odnosa u jednom mesecu.

U istraživanju koje je sprovedeno ispitivanjem oko 2000 Britanaca, došlo se do zaključka da je za kvalitetan seksualni život neophodno do 2 seksualna odnosa u sedmici.

Ispitanici su potvrdili da je za sreću važno ostvariti desetak snošaja mesečno, ali da uprkos tome, većina njih mora da se zadovolji jednim seksualnim odnosom nedeljno. Na to utiču svakodnevne obaveze i ubitačan tempo života koji sa sobom nosi današnjica.

Zanimljivo je da su rezultati ispitivanja potvrdili kako žene češće doživljavaju vrhunac od muškaraca, piše Sandej Ekspres.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније