четвртак, 04 јун 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

"SVI ŽELE SEKS SA NAMA" : Svoje avanture KRIJU od bližnjih, a VRELA NOĆ sa ovim parom TRAJE SATIMA!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Mark i Dženi redovno posećuju klubove ali i internet sajtove specijalizovane za svingovanje, a svoja iskustva su podelili sa čitaocima britanskog The Sun.

Mark ima 32 a Dženi 26 godina. Tri godine su u vezi, a on joj je već na drugom sastanku rekao da je svinger. I iako Dženi nikada nije privlačio takav vid veza, Mar ju je zaintrigirao, pa je rešila da mu se pridruži.

- Prijavili smo se na jedan sajt i moram da priznam da mi je prijalo kada sam videla koliko ljudi nam je podelilo komplimente i poželelo seks sa nama - kaže Dženi. Tako je sve počelo, a sada redovno svinguju, ali uz stroga pravila i konsultacije kako ne bi došlo do eventualne ljubomore i svađe.

- Bitno nam je da nema nastranosti poput sado-mazo stvari i sličnih izleta. Mi smo senzualni i uživamo u klasičnom seksu sa drugima - ističu oni.

Svoju sklonost, kažu, kriju od porodice i prijatelja, pa zato i biraju klubove van grada, da se slučajno ne bi zadesilo da neko otkrije njihovu tajnu. Sa svingom će, kažu, prestati kada zasnuju porodicu, a do tada žele da uživaju u mladosti.

A oni su otkrili i kako izgleda jedan njihov sastanak:

- Nakon što pronađemo nekog zainteresovanog, dogovorimo viđanje koje je obavezno na javnom mestu. Nakon pića obično napravimo grupu za čet na nekoj od društvenih mreža da se malo bolje upoznamo. Kada se složimo, odlazimo u stan, naš ili njihov. Popijemo piće, a devojke se presvlače u seksi kostime. Volimo da seks traje satima, zbog mnogo predigre, a obično biramo devojke, vrlo retko muškarce - otkrivaju oni.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније