понедељак, 29 новембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Кривичне пријаве због прекида преноса на мечу Звезде

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Баш кад се утакмица ломила – мрак. Барем за све кошаркашке поклонике у региону, који нису могли да одгледају последњих пола минута утакмице између Црвене звезде и Цедевите Олимпије, кључне у борби за што бољи пласман пред плеј-оф Јадранске лиге. Многи су посумњали и да технички проблеми нису случајно настали, а то је данас потврдила и ТВ Арена Спорт кривичним пријавама против непознатог лица због нестанка електричне енергије у струјном ормару на који је било прикључено репортажно возило ове компаније.

 

Како се наводи у саопштењу компаније техничких проблема није било на Арениној опреми, а индикативна је чињеница да је електрична енергија искључена само на електричном ормару на који је било прикључено њено репортажно возило. Напајање струјом у свим другим деловима хале “Александар Николић“ било потпуно нормално, преноси Моззартспорт.

- Апострофирам да никоме нећемо дозволити да се игра са угледом наше компаније, угледом Телекома Србије, угледом наше државе и њених институција - наводи се у саопштењу које је потписао директор Арене Цханнелс Групе Небојша Жугић.

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније