ЗАРАДИТЕ ЛАКО САЗНАЈТЕ КАКО „Женско предузетништво и предузетништво за младе“ | Жиг Инфо

ЗАРАДИТЕ ЛАКО САЗНАЈТЕ КАКО „Женско предузетништво и предузетништво за младе“

У организацији Општинског одбора СНС Гроцка синоћ је одржана трибина „Женско предузетништво и предузетништво за младе“,у просторијама Месне заједнице у Калуђерици, у циљу промовисања женског предузетништва, оснивања новог бизниса или проширења постојећег малог бизниса уз могућност запошљавања радника у општини.

Трибини су присуствовали народна посланица СНС Надица Николић Танасијевићи и председник Општинског одбора СНС Гроцка Драгољуб Симоновић који је имао запажено излагање са освртом на позитивни пример успешног предузећа ДТ Крадитељ.

Током трибине присутни су упознати са начим добијања подстицајних средстава из буџета општине и Фонда за грађевинско земљиште Гроцка по конфорној методи, а у циљу подстицања привредног развоја чланова, симпатизера, кумова, ближе и даље родбине.


Сви заинтересовани чланови, који желе да аплицирају за добијање подстицајних средстава, а имају проблем око израде бизнис плана или су им потребне додатне информације, могу се обратити Драгољубу Симоновићу, који ће им помоћи у даљој реализацији и остваривању својих пословних идеја.

 

Ернесто де ла Серна

Коментари

Коментари


Препоручујемо