ЗАШТО НАС ПРЕДСЕДНИК ГРОЦКЕ МРЗИ? Њему дебео асфалт и тротоари а ми да поцркамо? | Жиг Инфо

ЗАШТО НАС ПРЕДСЕДНИК ГРОЦКЕ МРЗИ? Њему дебео асфалт и тротоари а ми да поцркамо?

Недавно је у Ромском насељу у Врчину урађен асфалт са врло уређеним тротоарима, иако у том насељу нема баш много људи. Међутим, чињеница је да у том насељу живи председник напредњака и Гроцке Драгољуб Симоновић.

С друге стране, многа места имају улице где би се могло рећи да су све осим улице, јер су толико пропале да је рупу апсолутно немогуће избећи. Једно од таквих места је и Пударце, не рачунајући главну улицу која и није под ингеренцијом Гроцке већ спада под републички приоритет.

Такође, Пударчани од како је СНС на власти више немају ни здравствену амбуланту. Поред опште несташице лекара, амбуланта у Пударцима је пропала и постала је легло наркомана, гмизаваца и глодара. Пред сваке изборе, Симоновић са својим друговима члановима обећава да ће се радити путеви, средити амбуланта и много што шта. И тако године пролазе, обећања остају неиспуњена.

Локални одборник који се нашао на листи СНС-а али није њихов члан стално прича да што је до њега он је урадио, али видљивих резултата нигде! И тако се вртимо у круг.

С обзиром да локални одборник није члан СНС-а, право је питање да ли се то Симоновић свети нама Пударчанима? Не озбиљно, гледам доњи крај у Пударцима, одакле је иначе тај локални одборник. Па до тамо је боље стићи атарским путем, него главном улицом. Просто је невероватна сналажљивост возача да не остану без точкова или неког другог погонског дела на својим возилима. А народ ко народ, када дођу избори просто се гура да гласа за евидентно лажна обећана дата од представника власти.

Иако је амбуланта у Пударцима урушена, обећано је да ће се у Пударцима градити капела.  Лепо ја тада рече да Симоновић нама поручује да је боље да ми поцркамо, него да се лечимо јер приоритет је ваљда амбуланта? На те моје речи би ја проглашен страним плаћеником и државним непријатељем, човеком који урушава напредно залгање и напор како би дошло до просперитета. Сада када је прошло небројано избора и више година од напредњачке власти, можемо тачно видети ко је био у праву, јер где су вам улице, амбуланта или било шта друго да је урађено за време владавине напредњака? Још једном напомињем да у то не треба набрајати главну улицу ка Умчарима која је од републичког значаја и под истом ингеренцијом.

Нажалост овакво стање није само у Пударцима. Мало је места где је нешто урађено или пак да ваља. Па тако ова напредна власт пар километра пута између Заклопаче и Врчина градила годинама. Таман никне нови асфалт, после пар дана се уруши све. Поново рупа до рупе. Па се поново ангажују „машине“ за рад, па се поново ради пут. Једном речју, ни да асфалтирају не знају.

Не мрзим ја напредњаке, али реално шта је урађено а да ваља? Јесте, урађено је нешто као што је овај пут до председникове куће. Човек има, малтене, цео аутопут до куће. Чак ни малобројни пролазници пешаци не морају да брину јер усред те недођије имају тротоар.

А ви драги Пударчани и остали, ви како те? Има ли ко да вас лечи, имате ли пута, да ли су вам санирана домаћинства од недавних поплава? Мислим да председникова шкода, којом је ишао да обилази „потопљена“ места и која се покварила због тога што је улетела у воду, је итекако поправљена.

Што би рекао легендарни Лане Гутовић, не знам зашто сам вам ово испричао, али сигурно не може да шкоди. А што не шкоди, може само да прија.. Мислите о томе.

 

Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Шид, ухапшен због породичног насиља

Како је саопштила Полицијска управа Сремска Митровица, осумњичени се терети да је у породичној кући прво вређао, а затим физички напао мајку. Д. Б. (27) ...