Завршена деоница од Врчина до Смедеревског пута | Жиг Инфо

Завршена деоница од Врчина до Смедеревског пута

Деоници пута од Врчина до Смедеревског пута, дуга 4,4 километра данас је завршена а вредност радова је 50 милиона динара

Деоници пута од Врчина до Смедеревског пута, дуга 4,4 километра данас је завршена а вредност радова је 50 милиона динара.

Ту деоницу су обишли директор сектора за одржавање Путева Србије Зоран Стојисављевић и градски менаџер Горан Весић који је изразио задовљство успешним завршетком радова.

„Захваљујући „Путевима Србије“ и доброј сарадњи коју као Град Београд имамо са Министарством за инфраструктуру успели смо да урадимо ову деоницу у коју је уложено око 50 милиона динара“, рекао је он, саопштила је Градска управа.Весић је истакао да се на том регионалном путу ништа озбиљно није радило претходних четири деценије, наводи се у саопштењу.

Бета/Новости

Коментари

Коментари


Препоручујемо

ПЛАЋЕНИ ВОЛОНТЕРИЗАМ ОД 37 000 ЕВРА Из буџета плаћено „Еко Гроцкој“ да чисти, а чисте и „активисти“-волонтери напредњака!

Градска Општина Гроцка и италијанска компанија “Магип” потписале су 30.07.2015 године уговор о јавно-приватном партнерству који предвиђа да та фирма инвестира око 10 милиона евра ...