ЗБОГ ТРАМПА ЈЕ ДОБИО НАДИМАК Бака из Гроцке има унука „Амера“ | Жиг Инфо

ЗБОГ ТРАМПА ЈЕ ДОБИО НАДИМАК Бака из Гроцке има унука „Амера“

Милка Милисављевић из Гроцке, Српкиња која је крајем седамдесетих и осамдесетих година чувала двојицу синова новог председника САД Доналда Трампа постала је позната преко ноћи јер је њену причу пренела већина медија.

Времешна Грочанка, која данас има, како сама наводи, “85 година, седам месеци и 18 дана”, у Трамповој кући провела је осам година. Он ју је, каже, гледао скоро као члана породице, због чега се осећала као код своје куће.

У детаљној причи, Милка је испричала за медије о својем искуству рада код Трампа. Такође, пожелела је и да га доведе у Гроцку.

ФОТО: Курир ТВ

ФОТО: Курир ТВ

– Хоћу да му пожелим срећу, како у послу, тако и у животу с Меланијом и децом, као и да довека буде председник Америке. Хоћу и да му кажем да верујем да ће помоћи свом народу, али и да ће настојати да не буде немира ни у једној земљи. Он је увек за мир, није за сукобе. Такође, желела бих да га позовем да дође у Србију. Приредила бих му леп, прави српски ручак овде код мене, каже Милка за Курир.

Унук јој добио надимак АМЕР

Бака Милкин унук Александар Петровић, за време док је она била у Америци, добио је надимак „Амер“.

-Деца ко деца, знали су да ми је бака у Америци и отуда ми дали име Амер. И дан данас ме по том надимку у Гроцкој познају. Малтене и не знају моје право име, каже Александар за Жиг Инфо.

Бака Милка је јуче обишла породицу свог унука „Амера“ а највише пажње је посетила својим праунукама.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

 

Коментари

Коментари


Препоручујемо