ЗЕЛЕНА СТРАНКА СРБИЈЕ: Хитно увести Катастар антена мобилних оператера | Жиг Инфо

ЗЕЛЕНА СТРАНКА СРБИЈЕ: Хитно увести Катастар антена мобилних оператера

Носилац листе Зелена странка Србије Небојша Жугић изјавио је да ће та странка, у оквиру својих девет решења за здрав Београд, инсистирати на хитном увођењу Катастра антена мобилних оператера.

Желимо да знамо на којим локацијама се налазе базне станице, на којој висини су постављене, колико зраче и колика је густина насељености око њих, рекао је он, наводи се у саопштењу.

„Инсистираћемо на хитном уклањању свих оних антена које су опасне по здравље људи, а посебно оних које се налазе у близини школа, обданишта, игралишта или болница. Зелена странка Србије се неће бавити здрављем становништва последично“, нагласио је Жугић.

Без јефтиних поена

Зелена странка Србије се не користи неистинама и манипулацијом зарад прикупљања јефтиних политичких поена, не бави се високом политиком, већ искључиво заштитом животне средине и бориће се за сва добра решења која подижу квалитет живота суграђана, саопштила је та странка.

У саопштењу, се наводи да је програм Зелене странке Србије и девет решења за зелени и здрав Београд. Зелена странка Србије саставила након рада на терену, испитивања грађана и бављења конкретним проблемима.

Странка истиче да назив странке промењен у Зелена странка Србије одлуком Скупштине Странке 4. априла 2016. године што је потврђено решењем Министарства државне управе и локалне самоуправе Србије.

Листа и потписи Зелене странке Србије за изборе за одборнике у Скупштини града Београда предати су у складу са важећим законским прописима Републике Србије, додај е се у саопштењу.

Зелена странка Србије, наглашава да се не користи и неће се користити неистинама и манипулацијом зарад прикупљања јефтиних политичких поена.

Зелену странку Србије радује велика заинтересованост коју нам приликом разговора грађани Београда показују у решавању њихових животних еколошких проблема. Зато улазимо у ову изборну утакмицу како би градски Парламент уврстио у приоритет еколошка питања – отпадне воде, деградирано земљиште, канализацију, отпад, опасне материје, одржив транспорт истиче та странка.

Желимо да новим активизмом покренемо институције како би системски почели да „распакујемо“ еколошке приоритете. Ми се не бавимо високом политиком, већ искључиво заштитом животне средине. Време је што се тога тиче да се са приче крене на дела. Нема страха када је здравље људи у питању и борићемо се за сва добра решења која подижу квалитет живота наших суграђана, наглашава Зелена странка Србије

(Курир.рс/ФоНет)

Коментари

Коментари


Препоручујемо

САВА ПОСТ – ДАМЈАНОВ И БОГ

Као и обично, тога јутра Сава Пост – Дамјанов пробудио се трештен – пијан. Као и обично, био је огорчен, несрећан и избезумљен не само ...