Почетна » УПОЗНАЈТЕ ДИРЕКТОРА ЕКО ГРОЦКЕ! Предводник СНС јуришника

УПОЗНАЈТЕ ДИРЕКТОРА ЕКО ГРОЦКЕ! Предводник СНС јуришника

од admin
0 коментар
54434035 338317010126626 7088793047592337408 n

Подсетимо се, пре окупљања присталица опозиције и грађана који подржавају протесте 1 од 5 милиона у Србији, Драгољуб Симоновић је организовао „спонтану „подршку“ политици коју је он водио. Наиме, већ око 9 часова ујутру тог дана, неколико десетина симпатизера напредњака заузео је пролаз ка улазу у ГО Гроцку као подршка Драгољубу Симоновићу. Од окупљених „спонтаних грађана подршке“ највише је било радника јавних предузећа као и млађих лица за које је дискутабилно одредити да ли су уопште пунолетна.

На том скупу, искакало је једно лице у црвено белој јакни, за које је било евидентно да је предводник Симоновићевих присталица. Код њега је врло често био мегафон са којег је изречено доста тога против присталица СзС-а, али и новинара Жиг Инфа. Па се тако, рецимо могло чути како је новинар Милан Јовановић профитирао на спаљеној кући, да је преварант исто као и главни и одговорни уредник Жиг Инфа Жељко Маторчевић.

eko grocka bugarcic

Веровали или не, тај предводник  је један од директора „Еко Гроцке“ Милош Бугарчић.

КО ЈЕ МИЛОШ БУГАРЧИЋ

milos bugarcic

Милош Бугарчић прима награду од супруга председника Гроцке, Радомира Аврамовића као председника МО Врчин

Милош Бугарчић постављен је од стране ГО Гроцка као један од директора комуналног предузећа „Еко Гроцка“. Његов отац је рођени брат од тетке смењеног Драгољуба Симоновића. Како каже наш новинар Јовановић, када је почело бомбардовање НАТО пакта, он је трчао улицом и викао: „Живео НАТО“. Кад сам га питао, „шта ти је дете, да ли си полудео, шта то причаш“, он ми је рекао, „па, чика Милане, имам осам кечева, ја никад осми разред не бих завршио, да није почело бомбардовање“. Он сад има већ неколико диплома, тата му је купио, и он је сада постављен за директора Комуналног предузећа Гроцке. Ван памети сваке, човек не зна таблицу множења и то тврдим. Милош Бугарчић не зна таблицу множења, а он је директор. Али, он је подобан Драгољубу и његов је рођак – објашњава Јовановић и додаје да је Милоша отац избацио из куће зато што је започео аферу са другом женом (директорком) те сада његова деца и бивша жена живе код њега у кући, док је он купио кућу са плацем по цени од 25 000 евра коју сада реновира.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар